Khamis, Mac 31, 2011

Khamis yang indah

Hahahaha... Mcm status twitter Fasha Sanda uols.... Hahahaha koser mak...

Yelah, mahu tak indah.. Dahle boss takde.. Pastu esok mak cuti... Dahle tu kan, semalam dah start Metrojaya Promotion Sales kat MITC.. Gila ko kalau tak gi tengahari ni...

Hahahaha..

Padehal sebelum ni sbuk war war kan FB yang sales kali ni so-so aje.. Tak best.. Tapi, PERGI kesana adelah WAJIB!

Kalau tak pergi, itu adelah PELIK...

So, ayuh kite...

Niat hati nak carik baju tidur bebudak dan toys serba sedikit... Kalau ade yang berkenan ar kan.. Tapi esok akan bawak Mama serta anak2 pulak sebab nak beli sedikit baju utk bibik... Sian dia lama tak beli baju untuk minah tu... Aritu dah belikan spender, kali ni carilah mana tahu ada bra pulak kan.. Ngueheheheh..

Lagipun esok cuti memang niat nak uruskan permit bibik.. So dah alang2 tu baik ajak diorg kuar shopping sekali.. Nak gi cari Crocs baru utk I dan Ariq.. Qila takyah.. Dah banyak nau shoes dia...

Rasa mcm nak bawak anak2 gi holiday dekat2 tapi lupe plak Qila ade AlimKids module on saturday... Rasa susahle sikit nak jalan kemana-mana bila dia sekolah kan.. Kalau nak stop, rasa sayang le pulak....

Bawak gi watepark pun ok kan??? Tapi kalau cuaca panasa sangat, malas le pulak.. Takkan nak duduk rumah je... Sakit badan wey.. :P Idea pleaseeeeeeeeee........ Jangan suruh shopping lagi, bosan ar shopping kat Melaka ni... Takde choices..

Hermmm.. Apa nak buat ni wey???

Kalau Bi ada kan best........... Hurrrmmmmmm....

Rindunyeeeeeeeeeee............................. Cepatle JUNE... Nak gi Jakarta-Bandung... Hahahaha.. Tetiba!

5 ulasan:

Ainul Hayat berkata...

HAHAHA.....gi mane ek? Water theme park la yg pling best utk bwk bebudak kak..

Marsha~ berkata...

tulah.. tp tgk cuaca esok lusa mcm mana.... skrg ni tak menentu, kalau panas kang, tersangatle panasnye...

Elyn berkata...

aku last bulan ni je nak shopping sakan pehtu sangap la!!!

Aida berkata...

wah wah wah .. metrojaya tu suka dia buat sales kat melaka tu kan .. mesti ada share dgn pak ali lah tu .. hehehe
pegi jakarta-bandung dgn anak² dan en b ye .. best lah tu ..

mummysyafie berkata...

best nya dapat cuti..nor tak boleh cuti plak takat ni. semua cuti pegawai n staff kena freeze

selamat bercuti dear..