Khamis, Mac 10, 2011

Jalan2 carik makan

Masa ni Daddy ade lagi... Lepas Daddy amik Mummy kat office, kitaorg jenjalan gi Jusco.. Ingat nak beli diapers, sekali mamypoko saiz L dan XL habis licin ok.... Maklume, haritu last day harga RM42.99.....

Sadisssssssss......

So terus kami gi jenjalan carik makan.....

Kami tak pernah lagi sampai kat food court Jusco ni.. Tetiba nampak ade kopitiam plak.. Terus try makan sana...
Mummy punye... Orange floats kot nama dia.. Memang terbaik!
Daddy punye... Rootbeer floats... I tak rasa le pulak...
Anak2 tgh jakun bila disuapkan ice cream.. Ariq tak suka sbb tak tahan sejuk.. Qila ok jers... Diorg jakun sbb I mmg jarang2 bagi diorg makan ice cream... Tanak ajar.. :P
Ni I punye.. Tak best lah sebab tak pedas.. Muak gila ok kalau dah sejuk...
Daddy mmg suka makan mee curry kalau makan kat kopitiam... Best gak...
Qila gulungkan lidah dia........ Sejuk kot makan ice cream.. Heheheh
Dumpuk!
Sibuk nak tunjuk peace... Setiap kali Mummy amik gambar sibuk nak tunjuk peace!
Bila Mummy suruh kiss adik, beria2 dia kiss... Sampai penyek muka budak tu...... Hahahahaha...

2 ulasan:

Aida berkata...

ehh .. pandai kan qila buat gulung lidah tu .. tp ikut gen jugak .. anak² aida semer tak bley nak buat ..

Tanpa Nama berkata...

wahhhhhhh gila buleh gulung lidah...sy x bolehh....