Ahad, Mac 20, 2011

Eiiii... Watpe tu ek?

Sehari dua ni sgt lucu bila tgk Ariq yak.. Dia akan cangkung then herot2 muka dia meneran.. Hahahaha...

Kadang2 dia lenguh cangkung lama sangat.. Nanti dia diri, amik nafas then sambung cangkung balik... Heuheu..

Kalau dia ada something utk paut, takle lenguh sangat...

Tak mcm Qila... Kalau dia yak, satu rumah takleh pandang dia...

Dia akan diri menjongket kaki tak gerak2 pastu jerit "Jangannnn... Jangannnnn..." Lagi kau pandang dia lagi kuat dia jerit! Blom lagi kalau yak keras, mesti menangis2 mcm kena dera.. Padehal kalau dia cangkung mcm adik dia mesti senang je nak yak... Haih.. Dah mcm2 cara utk ajar si kakak tp tak makan saman! Huh!

Adik pandai cangkung ni pun bibik yg ajar... Bibik I tu kalau benda2 traditional, petua2 kampung ni mmg bagus ar.. Boleh harap ar kan.. Nak harap I ni, mampus aku tatau apa2..

Skrg masih kat kampung.. Malam kang nak pergi full moon party anak Raymond... Malasnyeeee nak drive balik....


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

5 ulasan:

Fazlinil Irma berkata...

alahai.. sian la kat qila. sama kes dgn anak sedara. nak membuang sampai nangis. dia kes geli. hehe.

norhidana berkata...

heheheheh alahai yg qila nngis tu nper tuh ek kak, tgh meneran ke ek... mmg ada gaya ariq tuh meneran...
heheh

Marsha berkata...

gambar Qila tu sekadar gambar hiasan je... tu dia tgh nangis pasal benda lain.. hehehe

neverletmego berkata...

hehe comel la muka ariq..
rania kalau dia cakap banyak sambil berjalan ke hulu hilir makna nye tengah buat project la tu ..:)

kelakar kan..tak tau macam mana nak ajar dia pakai potty ..?sis ada idea tak ?

oneyani berkata...

ahaha comey je qris yak yak eh..ok la ade gak la benefit yang ditunjukkan oleh bibik..hihi teringat lak die pegi letak paper dalam peti sejuk akak..hihi