Isnin, Mac 21, 2011

Demam..

Huhu.... Sejak smlm mak dah start demam... Harini tekak dah start perit dan kepala berdenyut2 kat belah kiri. Leher tegang kiri dan kanan... Belakang pun sakit bukan main lg...

Tak shukenyeeeee...

Ikutkan hati nak amik MC tapi kalau duduk umah plak takot terjangkit kat anak esp Ariq.. Sebab lately dia langsung tanak berenggang dgn mak dia ni.. Cranky mcm gaya org nak dpt adik je taw.. Geram!

Ish tapi jgnle korang dok sibuk2 maybe maka ni pregnant ye uols... Mak tak mampu lg nak tambah baby.. Anak2 mak masih perlukan perhatian lebih.. Huhuhu.. Ariq masih blom diajar baca books dgn disiplin.. Qila lak masih perlu byk polish dan training mengenal words lagi..

Mak tanak anak2 mak ketinggalan.. So mmg takleh nk tambah baby buat ms ni...

Hahaha.. Bukan main pjg lagi nak explain.. Kuikuikui..

Mak skrg dalam auditorium.. Ada talk anjuran Jabatan mak uols.. Sejuk yarabbi..

Ohye, malam tadi sempat gi tgk baby Raymond n Angeline.. Gambar atas tu.. Comel baru 28 hari dah masuk 5kg.. Rachel nama dia.. Ariq bukan main gelabah menggelupur tgk Mummy dia pegang baby.. Habis dia geget lutut si Angeline okay?? Hehehe.. Geram kot sbb Angeline pakai shorts.. Uhuks..

Semalam gak sempat gi melawat Mazhar dan wife dia yg accident teruk 3 minggu lepas.. Dua anak lelaki dia umur 5 thn dan 5 bulan dijemput Ilahi.. Mazhar masih terlantar takleh bangun.. Wife dia masih hilang ingatan.. Sedih sangat.. Wife dia masih tatau tentang kematian anak2 dia.. Sayu sgt.. Nasib baik Mama ade utk pujuk dan bagi nasihat kat Mazhar sbb dia sgt rinduka anak2 dia.. I dah speechless tatau nak jwp apa bila dia bukak cerita psl anak.. Seriously kalau jadi kat I, I mmg tak sanggup sbb anak2 adelah nyawa I.. Ya Allah, jauhkanlah ia terjadi pada keluargaku....

So spjg malam I takleh tidur mengenangkan nasib Mazhar dan wifenya... Harap wifenya segera sembuh.. Semoga ada lagi rezeki mereka utk punya anak lagi..

Oklah.. Bebel panjang pulak..

Happy working uols!


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

3 ulasan:

mariaariffbaby.com berkata...

marcia..comelnya baby ni!!

sw33tdarling berkata...

cepat2 sembuh ya...!

CuppyCakeMommy berkata...

tembammmnya baby..

btw i ada educational toys for your kids..do cekidout ya..