Khamis, Mac 10, 2011

Daddy... Qila rindu Daddy...

Qila dah start tunjukkan perangai dia yang serba tak kena tu... Mengada semacam.. Eh bukan Qila je Ariq pun sama.....

Memang dah biasa macam ni.. Everytime Daddy start keje balik, hidup I sangat kelam kabut terutama time nak tidurkan diorg.. Masing2 nak perhatian lebih dari 100%.. Yele, selama Daddy cuti, Daddy selalunya akan layan Qila bila I nak tidurkan Ariq.. Tapi skrg agak susah le sket sebab Qila dah tanak tidur serentak dengan adik dia... Dia mesti nak guling2 depan TV dulu sambil tengok cartoon... Dan si adik memang nak kena tidur atas katil guling2 sampai tertidur...

Satu lagi masalah problem bila si Ariq yang dah biasa tidur bawah ketiak sambil peluk lengan Daddy dia, bila Daddy dah takde ni, aduhaaaaaaaaaaaaaaiii seksa ok! Bergusti nak tidokan dia sebab dia akan berguling2 kat atas katil tu non stop sambil mata terpejam tapi tangan dia akan menggaru dan menggentel lengan I... Sakit ok! Kuku dia keras gila...

Time tu jugak Qila merengek2 mintak teman dia tengok TV.. Hohohohoho... Meroyaaaaaaaaannnn.....
Geram betul I dengan ini budak! Tapi nak marah pun tak sampai hati.. Stock budak kurang kaseh sayang ni.. Huhuhu..

Ohye, tetiba kan I letak gambar yg takde kena mengena denagn tajuk....

Saje nak tunjuk Qila kat school dia... Ni 1st time Daddy hantar Qila gi school... 1st time jugak Ariq dijaga Daddy masa kat school.. Hehehehe.. Baru dia tauuuuu mcm mana lasaknye anak teruna dia tu kaaannn....
Qila tgh buat kite....
Taraaaaaaaaa.... Dah siap.... Entah ape rupa ntah... Masa ni Daddy kat Terengganu...
Ni last week nya... Masa ni Daddy tgh jaga Ariq kat luar.. Hehehehehe...
Tengok muka nakal Ariq........... Entah nakal ikot sape ntah ni....

Nenek pun tak larat nak jaga dia... Nasib baik ade bibik, kalau tak memang I kena benti keje lah jaga dia ni... :P

2 ulasan:

Aida berkata...

walaupun muka ariq muka notty tp tetap encemmm .. hehehe ..
susah jugak kan nak layan ragam dorang tu .. apa kata letak je tilam kat hall .. so semer tdo kat hall je .. hehehe

w|cKa` berkata...

bijaknya Qila.. umur baru 2thn lebih dah pandai lukis bunga.. salute la sama ini anak dara..