Sabtu, Mac 19, 2011

Bersiaran dr kampungku permai..

Hahaha.. Poyonye tajok.. Actually mmg tak plan nak blk kampung arini tp tetiba je terpanggil nak blk... Cousins I yg dr Singapore ntah ape tebiat ntah tetiba balik.. Diorg ni bukan selalu blk kampung so Mama bising2 suruh I balik gak..

Mama dah blk sejak smlm just I baru je blk tadi.. Kat sini biase lah makan mcm2 non stop sbb ade je program makan2.. Ni baru settle semangkok mee bandung muar.. Tadi baru makan nasi ngn ayam kurma.. Kat Melaka td dah telan asam pedas terubukkkk.. Mendap okay perut..

Rasa rindu sangat kat Bi..

Skrg ni tgh berkumpul kat rumah cousin I kat Jalan Sulaiman, Muar..

Anak2 I buat hal lak tanak kat org.. Kes tidur terganggu lah tu ms memula smp sini..

Langsung tanak kat org lain..

Menyiraaaaaap.....

Oklah uols... Selamat berjimba dgn family....


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

1 ulasan:

oneyani berkata...

best kan kalau dpt berkumpul ramai2..makan pon banyak je

ehem ehem asyik update ngan bb je ni..jeles i okay=p