Khamis, Mac 17, 2011

Ariq Isyraf oooo Ariq Isyraf!

I geram sangat dengan budak ni taw....... Geram gila babi punye geram!!

Dia sangat notty... Cheeky dan lasak bukan main lagi... Sekrg kakak dia dah kalah dengan dia..... Dia suka buli kakak dia....

Setiap kali dia nampak I nak amik gambar dia, dia mesti nak buat peace.. Macam ni :-

Tapi peacenya tak pernahnye jadi..... Hahahahaha.... Dia mmg suka diambil gambar.. Suka posing.....

Walaupun org lain yg dia tak kenal, dia mesti tunjuk peace bila org tu keluarkan camera.. Padehal orang tu bukan pon nak amik gambar dia...

Hahahaha... Perasan...
Dia suka nganga molot then buat muka seposen atau muka hairan... Masa tu kite rasa sayaaaanggggggg sangat kat dia... Huhuhuhuh...
Dia sangat handsome kalau pakai jeans... Rasa macam nak kawen dgn dia je.. Huahuahuahua...
Walaupun idung dia kembang.... Dia paling handsome kat hati Mummy...... Walaupun dia notty kemain lagi, tapi dia lah hero di hati Mummy.....
Walaupun gigi dia besar dan suka geget org, dia tetap buah hati Mummy....
Peace tak habis2.... Babap kang!Peace lagi dan lagi.........
Dia suka makan... Semua yang ada depan mata dia nak makan.....
Dia manja... Sangat manja.... Kena panas sket pun takbleh....
Ko tengok tu.... Mummy nak amik gambar kakak, dia tetap sibuk posing kat belakang sambil buat peace......

Mana Mummy tak geram???

Rotan kang nak?!

9 ulasan:

OneSimpleMother berkata...

iyye.. ariq memang hensem sangat! auntie pun rasa cam nak kawen jer dengan ariq.. hehehe..

liza berkata...

cantiknya gambar2 ni..liza baru terkulat2 belajar nak guna D90..huhu..nanti tolong tunjuk ajar yer

εїз Cik Fasya εїз berkata...

geramnye kt ariq..comel sgt.nti mau jmp la!

AZLYA AZLIYATIE.......... berkata...

encemnya ariq...pandai posing lagi...

Aida berkata...

kalau nak tumpang gigit skali ariq ni bley tal .. saya pun geram tengok dia .. hehehe

iBu ZulFaQar RayYaN berkata...

untie rocky nak babap bleh? :D

-oP_ida- berkata...

ariq ensem...mai penang mai.....acik nida nak geget kat pipi tuh skewt..hahahaha

peace dia LIMA jari tuh..kalo sofia peace dia satu jari ja..hahahaahahah

laila berkata...

akak sudi x terima sy sebagai menantu?
sbb ariq hensem sgt!
sudi laa sudi laaa ek?
huhuh

oneyani berkata...

ariq ni manis la mukenye akak..muke manja...comel sgt!

ade pulak mak nk kawen dgn anak..ni kalau ariq ade makwe ni xtao la mcm mane nasibnye...ahahaha