Ahad, Mac 13, 2011

Anak2 sape ni?

Seminggu sebelum Daddy sign on kami ke PD celebrate birthday atuk ngn paklong..

Biase ar kalau kat sane habis brg2 Kak Aisyah diorg ni bongkar termasukle topi renang muslimah ni... Hehehehe....

Memula si adik yg pakai dulu... Alamak sebijik mcm girl daaaa.... Jaambuuuuu..

Si kakak plak kalau pakai dah mcm kobis bunga dah muka dia... Bolat je...

Weekend si sibuk lah jugak sbb ada wedding cousin I tp kat Melaka je... Cite psl tu nantilah update..

Ni baruuu je smp umah ni... Cuaca panas ni hari buat rasa nak tidoooo je.. Ptg2 sket kalau larat nak kuar nak gi beli slippers iPanema.. Tetiba suka sgt ngn slippers tu.. Ni pengaruh adik I le ni... Huhuhuhu..

Padehal org dah berkurun pakai kau baru hegeh2 nak pakai... :p


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Tiada ulasan: