Aku dalam kereta..

Tgh stuck kat traffic lite ni... Tetiba teringat arini tak update blog lagi.. Wakakaka.. Ngada kan?

Lantak ar ada mak kesah kan?

Hari ni agak kelam kabut ms nak gi ofis smp merah punch card I.. Haih... Masuk je ofis, ofismate ckp Dato boss nak banje bfast.. Rejeki uols...

Tapi nasik goreng I rasa mcm pundek! Hahaha....

Esok movie Hikayat Merong Mahawangsa dah keluar, mmg tak sabar nak tgk...

Bi blk tuhari tak sempat pon nak tgk wayang... :(

Jom korang tgk sama2..

Eh ok lah dah ijau!!




Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Ulasan

-oP_ida- berkata…
jom....jomm...sok malam dating p tgk MERONG MAHAWANGSA..ehehehe
Elyn berkata…
siot je tgh benti lampu merah pun sempat je ko updet!! hahaha

Catatan popular daripada blog ini

Betapa puakanya M-Suites Hotel itu

Short getaway bersama whole family..

Petua mendapat kepala yang bulat...