Rabu, Februari 16, 2011

Sorrylah uols...

Dah berhabuk gila blog ni uols... Bukan tanak update.. I rindu sangat nak update tapi I sibukkkk sangat... Kat rumah memang takde masa lagipun baru balik dari holiday panjang dengan family.. Pastu kat office super duper bz.. Kat rumah pulak berokband tahap puaka jahanam hijau je 24hrs! Sentaaapppp....

I update facebook pun via BB jers.. Blog memang tak terusik.. Sedih sangat taw blog ni mcm anak tiri je.. Ni pun esok dah rushing ke KL balik urusan kerja.. Padehal  semalam baruuuu je sampai dari KL..

Penat sangat rasa malas tapi nak buek macam mano..... I ni yang menurut perintah je... Terpaksa lah uols...

Pastu kan, gambar dari BB hampeh takleh nak transfer lak sebab PC tak dapat nak baca.. Aritu ok je.. Sengal betol.. Ni nak maki hamun je ni... Gambar dari camera bagak tu pun tak tertransfer lagi..

Padehal i banyak hutang entries dengan uols.. Entry Genting, entry wedding cousin.. Entry jenjalan zoo...

Tapi I banyak gak update gosip dan gambar kat facebook..

Uols add I dulu lah ye kat facebook.. Blog ni maybe sehari dua lagi baru nak update...

Add I ye uols.. marcia.zlyana@gmail.com

InsyaAllah kalau uols add, I approve je...... Ngeeeee....

Ok bye.. Take care! Gosssiiippp uols!! I kena stay back harini taw buat kije kat office... Menci.........

Oooppsss... Dah dah I nak sambung wat kije.. Daaaaaaaaaaaaaaaa...

8 ulasan:

balqisnordin berkata...

isy nk add FB kak marsha ek.. ~weee~

naniaimiadnan berkata...

salam k.marsha
sye nk add k.marsha tp rso x appove lak
sye pmnt setie blog k.marsha ni taw
approve saye ye.
tq....(^_______^)

mariaariffbaby.com berkata...

marcia..misshh u!!
:D

Marsha~ berkata...

nani.. ish takkan akak tak approve.. kijam tu perasan diva kalau tak approve.. try add balik ye.. takot terlepas pandang.. heheheh

far_east berkata...

ooo nak add jugak yerr...trima saya yerr

Aida berkata...

tak approved kang, ada plak yg masuk melodi ni .. hahaha ..

littlehumblelynn berkata...

marsha


i misssssssssss u lah :) tkper nanti dah senang sikit..update ok!!

littlehumblelynn berkata...

marsha


i misssssssssss u lah :) tkper nanti dah senang sikit..update ok!!