Khamis, Februari 17, 2011

Mereka semakin haaaaiiihhhhh..

Notttyyyyyy!!!!!!

Sekarang ni kenakalan diorg tu berganda sebab buat semua benda secara berjemaah! Haih... Kalau nakal berjemaah, mengada laaaaaagiiiiiiiiiiiiiiii berjemaah ok.. Memang selalu lah kena ber-das das dengan Mummy dan Daddy...

Geram betul...
Meh tunjuk sket muka notty dua budak bertuah ni.. Ape je si kakak buat si adik mesti follow... Sekarang ni dah macam bela anak kembar okay sebab semua benda mesti ada dua terutamanya toys.. Mesti kena beli dua toys yang sama kalau tak meraungggg!!! So, no barbie dolls or watsoever toys untuk girls dalam ini rumah.. Semua mainan boys atau unisex sahaja... Mak tanak tanggung risiko sakit jantung kalau2 Ariq tetiba nak main dolls uols.... Chooooyyyy!

Tapi ape yang best adalah, Ariq banyak ikut perangai kakak dia yang baik2 jugak like macam suka baca books, coloring, study, ringan tulang dan macam2 lagi lah.. Takde lah nakal je 24hrs kan... :P Pendek kata bebudak ni memang mostly kesukaan diorg memang sama... Terutamanya macam suka minum air, suka main air, suka mandi, suka coloring, suka main shopping2... Dua2 juga boleh get along dgn strollers dan carseats.. Memang kaki berjalan dan dua2 tak tahan panas! Ohye, dua2 jugak sangat obsess dengan muzik dan kuat berjoget.. Suka menyanyi dan fengtau!

Yang pasti kalau seorang takde, memang sunyi lah rumah.. Hehehehehe... Masa ni santai2 kat laman rumah maklong diorg kat PD... Syok pulak ek berkelah tepi rumah...

Cheeky kan si adik... :)

Cepatlah Ariq pandai cakap.... Mesti riuh rumah diorg lawan berdebat kan?? Heuheuheu...

5 ulasan:

mummy_adam berkata...

comel nyer ariq.. geram!

εїз Cik Fasya εїз berkata...

haha..fenim pale mummy nk handle kalo da mcm kembar gni..
aah la.tgu ariq leh cakap.nti lg riuh.nak2 time dk brebut toy....

laila berkata...

Ariq dah besar!!

gee ryder berkata...

alahai comelnyee berjemaah main piano..
aku ni esok mesti berjemaah jugak hero 2org tu

Aida berkata...

ariq pandai cakap bahasa german dah ke ? hehehe ..
tengok dia rasa mcm tak nak lepas dari peluk .. nak peluk dia kuat² .. hahaha