Rabu, Februari 02, 2011

Mandi kulam baru..

Sebelum tu meh I nak tepek gambar Ariq yang keletihan sebab semalamnya tu balik lewat sebab berjimba di Jusco....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Hamik koooo... Macam ni rupa dia tidur sepanjang malam agaknye.. Nguehehehehehe... Sian anak Mummy...
Petang tu...... Diorg ni pun test le kulam baru yang Daddy beli.... Memang best lah jauh lagik best dari kulam lama tu.... Siap terjun tiruk lagi si Qila tu...... Yang adik nye pun sama... Padehal masa ni nak dekat pukul 7 petang.. Biruuuuuuuuuu bibir masing2 tahan sejuk!
Rasa nak join sama tapi malas nak salin baju... Lagipun I tak tahan sejuk air uols.. Sejuk angin I tahan.. Hehehehehe...
Kalau nak tau, dua2 mengamuk gila babun masa Mummy ajak tukar baju... Menangis meraung macam kena dera okay.....

Main sekejap jadiklah nak oiiiii........... Sampai kecut telo dan perut pun still tanak naik.. Kang selsema plak kang.. Haih.......

Nanti musim ujan dah reda, kita berendam pagi petang ye....... :)

6 ulasan:

mariaariffbaby.com berkata...

uit..tak sejuk ke?
kita kat jb ni dah macam ala2 keja kat london lak
:P

Marsha berkata...

sejukkkkk tapi nak buat mcm mana, balik2 umah je diorg dah nampak kulam tu dah siap bibik isi dgn air.. terpaksalah.. hahaha

Aida berkata...

rajin bibik .. hahaha
marsha, nampak gaya kena carik rumah yg siap ada swimming pool kot ..

Marsha~ berkata...

tulah, kalau ade swimming pool hari2 kot diorg ni ngamuk2 nak mandi swimming pool... bahaya tu.. hehe

oneyani berkata...

kelakar nye cara ariq tido...

tak tahan ayat akak..kecut telor..hihi

best mandi kulam ni..teringat tim ekecik2 dulu mandi kulam plastik ni kat rumah..tp mase tu letak atas simen yang xbape rata...hasilnya bercalar gak la lutut bergesel huhu

oneyani berkata...

kelakar nye cara ariq tido...

tak tahan ayat akak..kecut telor..hihi

best mandi kulam ni..teringat tim ekecik2 dulu mandi kulam plastik ni kat rumah..tp mase tu letak atas simen yang xbape rata...hasilnya bercalar gak la lutut bergesel huhu