Isnin, Februari 07, 2011

Bila nakal dia datang, Mummy rasa nak kunyah2 je ini budak

Budak ni kan.... Mummy sayang sangat kat dia sebab dia cheeky dan manja... Mummy geraaaaaaaaaaaam sangat dengan dia.. Nasib baik dia handsome, kalau tak Mummy dah geget2 dia sampai lebam.. Mummy dera dia kaw kaw punye... Hehehe..
Dia suka sengih nganga2 macam tu bile excited.. Mummy rasa nak rotan2 je...
Kalau pakai cap, dia suka angkat2 macam tu then sebut 'caaaakkkk'... Geram taw.... Rasa nak lastik2 ajer.. Huhuhuhu...

Dia suka jalan sana sini pastu pusing2 bila dengar lagu.. Sampai pening pastu jatuh.. Tu lagiiiiii dia suka... Huhuhu...

Dia jugak kuat merajuk.. Pantang dihalang atau kena marah, dia mesti meniarap then merajuk...

Mengada betul!
Kalau tido pulak mestiiiiiiiiiiiii bukan main khusyuk.... Macamle penat sangat kan... :P
Paling Mummy geram dengan bibir dia tu........... Rasa nak geget2 sampai lunyai je!!!!

Ariq!!!!!!!!!!!!!!!!! Geramnyeeeeeeeeeeeeeeehhhhh Mummy dekat Ariq!!!!!!!!!!!!!!!!

6 ulasan:

norhidana berkata...

sweet boy....
hehehe ni bebel sbb penat melayan kerenah ye kak

littlehumblelynn berkata...

harus ku gigit jugak si ariq ko ni..geram gak!!!pinjam 2-3 hari..aci?hehehe..

w|cKa` berkata...

jgn kan Mummu Ariq yg geram.. bukan Mummy Ariq pon geram yg hamat ngan Ariq.. comeynya dia.. buleh tumpang geget dia jugak?

sw33tdarling berkata...

alahaiii dah tidur tak ingat apa dah.. aaah apalagi, kunyah ler cepat hahahaha

Aliza berkata...

alahaiii... penatnyer ariq :)
mmg kiutt giler tgk ariq tido khusyuk mcm ni :-D

Aida berkata...

hensemlah ariq ni .. geram tengok dia ..