Isnin, Februari 07, 2011

Ariq dah ade geng...!

Sepupu Bi, baru je dapat baby boy last few months.. So excited lah pasni Ariq dah ade geng kan... So far, cicit ayot sekarang dah 5 orang.. 3 girls dan 2 boys... So last week kami gi ar rumah mak sedara Bi tu nak tengok baby sebab Bi belum tengok baby lagi.. Last I tengok baby tu pun masa dia masih dalam pantang lagi.. Heheheh... Rumah mak sedara Bi dekat je.. Satu taman tu jugak so malam tu pergi sana naik motor je 4 beranak.. Best gilaaa...

Dulu Ariq dan Qila behaved je takde berani nak kacau baby.. Yelah masa tu baby baru 30 hari.. Tapi malam tu diorg berani sangat nak kacau baby sebab dah umur 4 bulan.... Haihhhhh...
Mari bergambar dulu.. Aku betul2 tak sangka Ariq bertindak di luar jangkaan masa ni... Posing memang posing manja sambil lentok kepala.. Tapi pastu, dia punye tangan sikit punya laju lagi gi lepuk paler baby tu uols!!! Berderau darah I uols!... Qila lak asyik zikir2 cakap 'halussssssssssssss' sambil usap2 kepala baby tu.. Ni gara2 iklan nescafe si Harith Iskandar botak le tu... Adoyyyaaaiii..
Biar Daddy bergambar dulu dengan anak buahnye yang baru..... Kira dua pupu Qila dan Ariq le ni... Nama dia Mohd Yoshua.. Ke takde Mohd ek?? Tak sure lah pulak..
Ko tengok.... Macam samseng anak I ok.. Dengan seluar tersenteng macam tu.. Berusaha gigih panjat kerusi nak gomol baby tu sambil lepuk melepuk... Bahaya sungguh!
Bukan dia reti duduk diam.. Tak sangka pulak dia boleh nak ganas2 dengan baby ni.. Dia ingat anak patung ke?? Rasanye dia balas dendam kot sebab kakak dia selalu lepuk dia masa dia kecik.. Hehehehehe... Tapi anak2 patung bukan main dia sayang lagi.. Haih..
Ko tengok.... Bukan main lagi dia sondol2 paler dia kat baby tu...... Qila tak berapa agresif sangat sebab dia macam sayang je kat baby tu... Ariq pulak bukan main kedidi agresif geramkan baby tu..
Habisssssssssssssssssss anak orang dikerjakannya.. Cium dan lepuk berselang seli.. Huhuhuhuhu.. Geram sangat ke sayang?????

Macam ni, mimpilah Mummy nak bagi adik untuk Ariq... Ade meroyan Mummy dalam pantang nanti.. Huhuhuhuhu...

Macam mana ni Bi?????

Uols.. Cepat register Churp Churp kat sini nanti dapat reward! Click sini

9 ulasan:

Elyn berkata...

ariq kemain duk gomol budak tu ko sempat je menten senyum tgk camera ek!! hahah

Marsha~ berkata...

hehehehe.. aku kan multitasking.. wakakakaka

shu berkata...

tengok pipi bulat ariq dh same mcm pipi si baby tu...;p
gambar 1st, ariq sgt ensem!!!

sw33tdarling berkata...

kena kasi adik baruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu supaya mereka tak mendera anak orang lain.. hahahahaha

LIP (^_^) berkata...

heheh..bebudak biasa la tu..mungil sungguh bibir ariq di bawah ni

FarEast berkata...

wah! meriahnya dikelilingi si kecik ... marsha ... apa cerita? lama x dgr khabar ;)

Lady of Leisure berkata...

Hehe kesian baby kene lepuk ekekkeke

AIE berkata...

ariq mau adikkk :P sure pastu dia sayang2 pastu lepuk2 gak sebab geram..hahaha sgt comel + notty laa si ariq, tapi menten ensem.

Marsha berkata...

fareast.. tulah lama tak nampak... ok ok je ni sibuk jaga anak.. hehehe

uols... tak larat ar kalau nak ade adik skrg... tunggu lah dulu.... huhuhuhuh