Isnin, Januari 31, 2011

Susu Qila tak kering lagi walau ade ramai anak..

Kuikuikuikui....
Dengan muka yang penuh semangat berkobar2, menyusukan anak sulungnya itu........ Bear belum kenyang katanya...
Siap nak tunjuk peace.. Percayalah uols... Walau sibuk macam mana pun, Qila akan luangkan masa untuk breastfeed semua 'anak-anak' dia... Pas Bear, bf PoPo pulak... Pas PoPo.. MiKi pulak... Pas MiKi, Barney pulak.... Heheheheheheh.. Banyak betul air susu Qila yek.. Hahahahahahaha...Tapi Qila just susukan kat sebelah kiri tek aje.. Hahahaha... Comel sangat dia letakkan moncong Bear betul2 kat tek dia... Tak geli ke huh??
Seorang Mummy yang baik... Sambil tengok cartoon dia tak buang masa untuk bf anak2 dia...

Nguahahahahaha...

Qilaaaaa... Qilaaaa...

Jangan esok2 Ariq TIRU sudahleee... :p

14 ulasan:

LIP (^_^) berkata...

hahahah..........cute giler,ibu mithali la qila..

-aNida OtHmaN- berkata...

hehehehehe...
comeiLaaa MUMMy muda nie
bagus nie.....

qila Minum apa nie, air susu banyak..meh share..share ngan unti...hehehehhee

chugie berkata...

ya allah... pandai nye budak ni ye..

same pe'el cam fatin lah ni.. buka baju, letak pantung meow die kat nenen.. aduiyai!

.cik yaya. berkata...

hahahaha..ciri-ciri ibu mithali la..byk gila susu qila

nanie berkata...

isk isk isk...bijaknye qila.ni mst kes slalu tgk mama dia selak sane.,selak cni utk nenen kan si ariq.kikiki...

mariaariffbaby.com berkata...

omg qila...so comell!!!!

gee ryder berkata...

ya Allah qila..qila..mcm2 dia yer..
pandai sungguh!!

Marsha berkata...

Qila kata, petua nak susu banyak kena selalu direct bf.. heuheuheuheuheuheuheu...

shu berkata...

hahahaa...klaka la.. mummy bf baby sambil tgk cartoon!!

mummy_adam berkata...

kekekee.. cute nyer.

mamaDhea berkata...

ahahaha.. kalah susu auntie camni tau.. siap tandem nursing raaaaaaaaaaaamai pulak tuh.. ;)

Marsha~ berkata...

hahahahahaha.... nak buat mcm mana, dia takde duit nak beli fm.. kenalah tandem nursing.. wakakaka

oneyani berkata...

adeh la...kelakar betol qila ni..memang budak2 perempuan ade naluri keibuan la kot..yani kecik2 dulu selalu main beranak2 dgn kwn2 n adik..bodo gler bile ingat balik..ahaha

Aida berkata...

bagus .. ibu muda yg celik minda namanya ni ..