Sabtu, Januari 15, 2011

Selamat Ulang Tahun Sayang....

Buat kekasih hati, cinta hati I....

Suami yang sangat I cintai dan rindui....... Selamat Ulang Tahun Kelahiran yang ke 33 Sayang....

Semoga panjang umur, murah rezeki... Dilimpahkan kesihatan yang baik dan cepat pulang ke pangkuan Ling, Qila dan Ariq.. Tadi Qila buat special card untuk Bi.... Dia rindu Bi sangat.... Harini dia kurang sihat... :(

Bi balik nanti kita pergi dinner kat Roadhouse Grill ye sayang.......... As ur wish.. Lama kita tak makan sana kan? Ling tak tahulah wujud lagi ke tak restaurant tu... Huhuhu...
Sekali lagi, Selamat Ulang Tahun Sayang... Terima kasih kerana hadir dalam hidup Ling, menyintai dan menerima Ling seadanya.. Menjaga Ling dengan anak-anak dengan begitu sempurna sekali... Terima kasih kerana menjadi lelaki terhebat untuk kami...

Ling, Qila dan Ariq sayang dan rinduuuu Bi sangat-sangat... Tak sabar nak tunggu Bi sampai Malaysia sehari dua ni... Sungguh... Rindu sangat......

Bi... Sekali lagi, terima kasih... Untuk segalanya..

Cinta dan sayang Bi, sepenuh hati Ling...

Muachss!~

14 ulasan:

. i n n z c h u b b y . berkata...

happy birthday!!!

happy for you,kak marsha~

p/s: mancungnya hidung hasben akak hehe! :)

myaishahhafiz berkata...

Happy b.day buat hubby awak.
semoga berbahagia selalu hendaknya.

mamaDhea berkata...

alololo.. happy birthday utk husband ko.. ;)

isya berkata...

happy birthday to ur hubby marsha...

littlehumblelynn berkata...

marsha

sure dah smp en hubby tuh kan..anyhow smg both of u happy endlessly :)

Yan berkata...

tinggal berjauhan ke? atau out station?

norhidana berkata...

epy belated bday utk hubby akak... semoga lebh hepi2 selalu... suke tgk gambar tu lomantik..
lupe dana nk tanya hubby akak keje kt mana ye?duk berjauhan itu lg rindua2an kan kak...

Marsha berkata...

suami sy adelah driver kapal... so kalau dah driver kapal tu haruslah keje kat laut... 6 bulan sekali baru dia balik.. :)

Tanpa Nama berkata...

terima kasih kepada semua...ya!!...saya sudah berada di kuantan sekarang baru sampai...hujan lebat tanda kesyukuran...dan menanti 3-4 hari utk sign-off di sungai udang...

mariaariffbaby.com berkata...

happy besday incik zaki
:)

mummy_adam berkata...

happy belated birthday to daddy qila & ariq

Mrs.FHM berkata...

happy birthday daddy qila n ariq...

Aida berkata...

happy bday en zaki ...

Lelord berkata...

wahhhh dak zaki dh nak sampai