Rabu, Januari 05, 2011

Minatnya yang satu ini..

Arts le ape lagi....... :p

Haritu Mummy singgah Mydin, niat nak beli paperbags utk hadiah Christmas tapi lain yang Mummy beli.. Yelah... Pegi kemana2 mesti kepala teringat kat anak2... Sape dah jadi mommies tu taulah kan....

Memandangkan kat Mydin barang2 semua murah2 belaka so belilah sekali ape yang anak2 suka nak buat.. Actually kat rumah tu dah ade dah water color orang bagi hadiah utk Qila tapi sayang nak guna sebab mahal dan elok utk simpan kalau dia dah start sekolah nanti...

So, untuk just main2 kat rumah, aku belikan dia yang satu lagi... Murah gilos uols.....

Ape kenama benda alah ni?? Tempat letak color tu?? RM0.60 je uols... Beli dua satu utk Qila dan satu utk Ariq..... Banyak gila choices...

Yang ni uols ingat tak?? Kita kecik2 dulu pernah pakai style mcm ni.. Ade duit lebih baru beli Bunchos.. Heuheuheu... Ni lagi murah RM1.60 jeghs....

Mari mewarna!!!!!! Qila kalau buat ni mmg tekun... Adik dia just masuk mulut! Haiiihhh....


Berus ni lak RM3.90 kot satu set ni.. Jadilah buat anak2 praktis coloring kat rumah... Qila mmg suka...

Ni hasilnyeeeeeeee... Heuheuheuheu...

Harap2 dah besar nanti, Qila boleh buka gallery sendiri..

Mummy sentiasa support kamu sayang... :)

4 ulasan:

Aliza berkata...

waaahh best! best!
saya blom berani nak kasi aina main watercolor ni even tho mmg dah ada satu set utk dia...

dok cadang2 nak ajak dia 'berkelah' kat porch sambil buat art ~ finger painting la, etc.

bukan takut apa tau, takut abis rumah kena cat! LOL LOL LOL

sw33tdarling berkata...

kaler cantik2 tawww qila...
Jom Join GA PILIH THEME BLOG

Elyn berkata...

ha ko cite pasal ni baru aku teringat nak pi beli kang!!

Aida berkata...

kaler water tu dari zaman kita skolah rendah lagi kan .. masih ada lagi .. tp yg adin ari tu aida beli kan jenis kaler dia dlm palet .. nak guna, celupkan berus dlm air dan tenyeh sikit lebih kurang kat kaler tu .. senang dan tak comot ..