Isnin, Januari 31, 2011

Membelek barang yang Daddy beli.. (part 1)

Daddy memang suka beli yang bukan2 tapi syok....

Kali ni nak tahu Daddy bawak balik ape???
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Tilam angin uolsssssssss.....
Ko tengokleee.. Masa Daddy tengah sibuk nak pump tilam angin tu, Si Ariq sibuk pulak nak mop lantai... Haaaaaaaaiiiiiiiiiiiihhhhh......

Notty notty si Qila, takleh tanding notty si Ariq... Kedidi betul...
Qila setia tunggu tepi masa Daddy nak pump.. Tapi si Ariq, masih belum boleh mendengar arahan...
Tiup pakai benda alah ni je.. Pakai battery...
Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Yang conquer haruslah si Qila ye uolssss.... Heaven okay... Mummy dengan adik minggu depanle baru dapat nak try... :P

Takpeeee.. Mummy dan adik bagi can...

Huhuhuhuhu... Siap pakai earphone dengar musik lagi... :P

5 ulasan:

mummy_adam berkata...

amboi, penuh gaya ngan tilam baru :)

lagu apa yg qila dgr tu?

mamaDhea berkata...

ahahaha.. cayalah qila..

nok, anak aku dhea klu bapaknyer outstation lame sebijik laa perangai qila.. dia sorang konker bapaknyer.. sabau je ek.. tp mmg anak pompuan manje ngan bapak kots.. hihi

Marsha~ berkata...

ye kot.. lagi pun QIla mmg closed dgn daddy dia.. masa dalam pantang lagi daddy yang jaga... :)

Marsha~ berkata...

mummy adam, Qila dengar lagu OAG.. heheh

Aida berkata...

tilam single tu lain mcm je marsha .. muat ke kalau dgn en b tu ??? wakakaa ...