Jumaat, Januari 21, 2011

Melangu sambil menunggu 4.30pm

Adoooiiiii.... Rasa lama sangat nak tunggu sampai pukul 4.30pm ni....

I skrg kat Melaka Raya.. Baru settle lunch sambil2 berinternet... Ingat tadi nak gi Mahkota jap nak window shopping tapi rasa mcm pening kepala dan malas nak jalan.. Lagipun perut lapar sangat sbb belum lunch so I decided lepak je kat kopitiam ni makan dan bloghopping.. Hermmmm... Sakit plak kepala ni...

Rasa macam pelik lak dapat leisure time macam ni... Rasa rindu kat anak2 kat rumah... Rasa lonely... Yelah, dah berapa lama takde leisure time mcm ni untuk diri sendiri.... Bila ade masa untuk relax ni, rasa kosong plak.... Dah biasa hidup dengan hiruk pikuk jerit anak-anak.. Hehehehe... Ohye, lupe nak cakap.. I cuti nihari... Malas nak ngadap orang2 kat office tu... Semak kepala.. Huhuhu..

Cepatle 4.30pm.. Tak sabar nak buat facial.. Nak tido ni.. Kalau boleh nak urut sekali tapi see how lah...

Ohye, Melaka Raya sekarang ni sibuk gila eh.... Kedai2 baru banyak yang happening... Pubs jangan cerita lah banyak bukan main... Tu belum lagi butik2 baju yang melambak2 kat sini.. Teringin pulak nak singgah satu2 tapi dari luar macam ah beng ah lian punye baju jeghs.. Tapi ade jugak yg macam wow agak menarik.. Heheheh.. Tapi serius, mmg banyak kedai2 baju.. Sales lak tu.. Teringat dulu time duduk Bangsar.. Selalu gak shopping kat Telawi.. Macam2 kedai baju ada.. Paling aku suka, BLook... Sape pernah beli baju kat sana??? Hehehehe.. Kedai tu warna ijau apple... Tatau sekarang ada lagi ke tak...

Rindunyaaaaaaaa zaman tu.... Hermmm..

Bi belum balik lagi... Sepatutnya sampai Sg Udang esok.. Tapi Bi baru bagitau kemungkinan ahad baru sampai.. Tanker takleh jalan laju.... Hermm... Pasrah je lah uols... Nak buat macam mana.. Takkan nak merajuk pulak.. Bukan salah Bi..

Yang pasti, I dan anak2 memang tak sabar.. 6 bulan Uols.... Bukan tempoh masa yang sekejap.. Ni pun Bi bukan boleh cuti lama pun, sebabnya plan nak balik raya tahun ni.. So Bi kena cuti sebulan je... Kalau tak, tak dapatle nak raya sama... :(

Hermm.. Next week nak ke Genting.. Bi yang request.. Lagipun rasanya aku tak pernah ke Genting dengan Bi... Tak pernah uols.. Ape barang gi Genting kan.. Wakakakakaka... Takde ar, mmg tak pernah terfikir nak ke Genting dengan Bi.. Sekarang anak2 dah pandai jalan, senang sket nak bawak diorg main kat theme park.. Lagipun saja release tensyen...

Mesti best kan?? Rasanya takkan bawak bibik.. Menyemak je... :P

Adushhhh.. Baru pukul 3.20pm ke?? Lamonye lagiiiii..... Mak dah ngantok ni... Huhuhuhuhu...

Oklah uols... Have a nice weekend!~

Bye...

10 ulasan:

Lelord berkata...

hahahhaha xkan nak hepi2 bwk bibik, ko tinggal jek kat umah, xpun tolong potong rumput...ekekek rumput aku skali ek

-aNida OtHmaN- berkata...

wah kaksha.....menghitung hari erk....heheheh
bawak BIBIK? watpa.......kacau daun saja.....=D

Aliza berkata...

waaahhh bestnyer!!!
"ME time!!"
takper, skali2 mmg deserving ok, so enjoy the day sepuas2nyer :-)
hope u get the massage as well....

LiAnA berkata...

walahhhh aku baca ko nk buat facial tu cam best jer.. kalau ngurut lg best.. sampai tido pakej dgn mimpi sekali kekeke

εїз Cik Fasya εїз berkata...

haha..genting ek..sonok!nak2 kt outdoor tu..mesti qila & ariq sukaaa gila dk main..epi oliday kak..

littlehumblelynn berkata...

marsha

bestnya genting!!!!!!!semoga happy hdknya..x sabar nak baca entry en hubby balik nanti,,

oneyani berkata...

lame betol akak tunggu suami balik kan..xpe2..y penting nanti dah jumpe bercuti sampai lebam!excaited lak yani dgr akak nk gi genting..mesti happening giler...

lagi best aya "xyah bawak bibik..nyemak je"ahahah ni kalau bibik bace harus meraung=p

Marsha~ berkata...

hehehehe.. thanx uols... :)

mariaariffbaby.com berkata...

siannya u..
takpe..next confirm ada entry happy2 kan
:D

Aida berkata...

hmmm hmmm ... genting ekkk .. pasti ada yg ke3 nanti kan .. wakakaka .. selamattttt