Jumaat, Januari 14, 2011

Manjanye budak masham ni...

Masa ni last month lagi.. Lupe nak update pasal niiiiii...

Actually I sebolehnya nak kekal sopan santun lemah gemalai  dalam blog ni sebabnya, one day nanti I dah tekad kalau Qila dah boleh baca, I nak bagi dia baca blog ni... So tak manis lah kalau ber aku-aku tu semua kan.. Sebabnya Aida mama si Dina dan Adin tu dah kena pial telinga sebab cakap aku-aku dalam blog... Heuheuheuheuheu...

Tapi I takdelah nak tulis sopan2 sangat macam entries kat bawah tu uols.. Geli ketiak I... Nanti orang bajet I ni tiru Hamis Jalikha puloks... Heuheuheuheu... Tak sesuai taw..

So, rasanya I selesa mcm ni kot... Nak pakai perkataan saya panjang nau nak taip... Heuheuheuheuheu... Lagipun so not me.. Nak cakap dengan bos boleh le kan nak ber-saye saye... Ngeee..

Eh, tujuan I mengomel pagi ni sebab nak cerita pasal Ariq...

Si manja masham busyuk ni...
Dia ni kan jarang dapat bemanja dengan I dalam kereta sebabnya I selalu menjadi driver. Lainlah kalau Daddy ada... Masa ni adik I yang bawak kereta so boleh le dia bermanja dengan Mummy dia yang serba comel ini..... Masa ni dia nak tido.. Siap nak peluk MiKi... Ninit mesti ada ye... Belum putus ninit macam kakaknye...

Manja kan muka dia??? Rasa nak lempang laju2 je.. Hehehehehe.. Rasa nak kunyah2 pipi dia..

Yeepp.. I memang suka dera anak sendiri... Kalau lebam tu, I sapu vicks lah.. Hahahaha...

Tengok... Dah tertidur.....

Ariq memang macam ni.. Kalau dalam kereta, sap sap sui tidur.... Kalau kat rumah??? Bergelut lah nak tidurkan dia...

Dia tak lasak tapi macam belut... Tak kasar tapi macam mana nak cakap eh, kedidi lah... Faham tak??

Hehehehehe..

Tak faham takpelah bukan kena jawap exam pun..

Ok nak kuar makan bye...

8 ulasan:

zoe berkata...

hahaha. gambar first aku ingatkan Qila kak.. cute betol Ariq niH!

Aida berkata...

alalala .. nak tdo pun muka comel .. dah tdo lagi lah pulak ..
**susah nak tukar gaya bahasa Aku ke Saya.. sbb tu dah sebati.. tp kenalah jugak.. **

HaninFarshid berkata...

ariq manja and cute :)

heheh..samalah macam kyra...masuk keta...senang je nak zzzz.....kalau tak..memang susah dier nak tido...kalau rajin...malam sebelum tido..memang hanin bawa dier round sampai tido..hihi!

ariq and kak qila....bolehlah geng ngan kyra...geng ninit..hahah!

Qimie berkata...

camne nak ada adik nnt ni Ariq?? hahaha... Daddy dah nak balik tuh... wakakakakka...

mummysyafie berkata...

dalam keta ada ekon..tu yang seronok landing. plus duk lama keta macam duk lam buai kot..

Mama Kembar 3 berkata...

cutenya ariq tido camtu, mmg nampak d very manja hehehe

laila berkata...

tengok gamba 1st ingatkan Qila!
samaaa

mummy_adam berkata...

alalaaa cumel nyer.. nk geget2 jugak bule ;)