Khamis, Januari 13, 2011

Makan free

Last Friday....

Big boss belanja I dan kawan-kawan sejabat makan free di Kay Ef See.. Sangat meriah sekali..

Bukannya apa.. Makan ramai-ramai adalah seronok sebab boleh ambil gambar dan gelak-gelak macam puteri bunian mandi sungai sampaikan Floor Manager on Duty restaurant tu ingat kami di datang dari Kilang.. Cis bedebah sungguh!!

Kami the girls... The boys yang busuk macho duduk meja sebelah sana... Sibuk je.. Gi main jauh-jauh! Opssss.. Tak baik cakap begitu nanti mak marah..

Sebenarnya mulut mahu makan laju-laju sebab mahu segera beredar untuk membeli belah selepas itu. I mahu membeli make up terutamanya blusher dan facial cream yang dah lama habis..

Maklumlah sang suami sedang dalam perjalanan pulang. I mahu kelihatan hot di matanya.. Jadi I rasa I bukanlah membazir shopping perkara yang tidak perlu.. Niat I untuk saving tahun ini masih digunapakai lagi..

See... I betul-betul mahu saving.. Sumpah I tak tipu..

Ini adalah Nad.. Sangat jauh beza umur dia dengan I tapi ada I kisah sebab I tetap muda di hati sampai bila-bila... Hahahahahahahahahhhhhhuwaaaa... Sedihnyaaa.... :P

Kalau makan sini I akan order kepak, kepak dan kepak semata-mata tetapi I tidak faham hari itu I boleh makan kepak dan satu bahagian lain dari body ayam dengan licin sekali..

Padahal selama ni I hanya mampu makan sekeping sahaja.. Nampak sangat I happy makan beramai-ramai dan tidak sabar hendak pergi shopping selepas itu.. Hahaha..

I juga tidak faham kenapa sejak semalam dan hari ini I berlagak sopan dan perasan sweet menulis dengan lemah lembut begini... Apakah?

Agaknya kerana terasa hot sebab suami I bakal pulang tidak lama lagi..

Adakah relevan??

Lantaklah kan...

Heheheheheheheheheheheheh........

9 ulasan:

Aida berkata...

Habislah .. bila dah hot pasti kena serang .. huhu .. i likeeee

Fieza79 berkata...

meriah dan ceria sguh kesemua nya...best je leh mkn ramai2...

patut ceria je...asben nk balek ye...

chugie berkata...

meriahnye makan2 tu.. kfc lagi!

littlehumblelynn berkata...

marsha

ko sungguh sopan..aku rasa ada relevan jugak dgn kepulangan en hubby tuh!!hehehe..

-aNida OtHmaN- berkata...

akak meh sini dekat skit telinga...nak bisik nieh.....

chantiklaa akak pakai shawl pastu ada REBEN atas kepala tuh..bekenan tau....

woww bestnyaa makan KFC...hehehhee

Marsha~ berkata...

hahahaha.. ingatkan nak bisik apeeee... hahaha

isya berkata...

hehehe.. patut la happy... ;)

~~Sue eLLa~~ berkata...

kak marsha....akak sememangnya hot...dah ader ariq n qila tapi tetap maintain....

Aida berkata...

psttt .. lupa nak cakap .. marsha, awak tak makan dek usia lah .. nampak muda belia remaja gitu ..