Isnin, Januari 31, 2011

Kalau Daddy ade, makan apa pun diorg selera...

Bebudak ni, kalau Daddy ade... Bagi makan ape pun bukan main selera lagi... Sayu hati tengok diorg ni dan terus rasa nak nangis bila tengok diorg selera macam ni.... Uols takkan faham... Sayu tau.. Sebab dalam hati ni sentiasa tahu bahawa rasa kegembiraan ini takkan kekal lama... Beberapa minggu lagi semuanya akan kembali suram... :(
Ariq dah mula berselera makan sejak Mummy bagi makan vitamin.. Ape yang dia nampak semua dia nak.. Comel sangat bila dia sebut "NAKKKK".. Sekarang ni dah pandai kalau nak air, dia akan ke dapur sambil tunjuk cawan then sebut "nak nak nak".. Kalau nak susu pulak, dia akan ke arah bakul susu dia.. Kalau nak vitamin, dia akan tunjuk kat meja tempat letak vitamin tu.. Hehehehe...
Si Qila jangan cakaple.. Dia paling happy dan selera bila Daddy ada... Tak habis2 dia puji doughnut ni sedap.. "Best... Sedapnyeeee Daddddyyyy.. " Mana lah hati I tak sayu........
Ariq ni suka sangat makan guna tangan kiri tau... Puas di ajar.... Geram Mummy...
Hahahahaha.. Tak cukup jari, sampai tapak tangan dia jilat okay... Sedap sangat ke sayangggg???
Happy sangat bila anak2 dah ade selera makan balik... Senang hati Mummy macam ni.... Kalaulah boleh selalu mcm ni kan best... Hurmmm...
Masa ni actually diorg dah siap2 nak amik Mummy kat office tapi Daddy tak sempat balik rumah untuk ambil diorg dulu sebelum amik Mummy.. So nenek cakap lama diorg tunggu kat luar... Nasib baik Daddy bawak balik doughnuts... Malam tu Daddy ajak kami pergi Jusco nak bagi upah bebudak ni main kat Funzone sebab lama tunggu Daddy siangnya tu..

Tu next entry ye sebab ade kisah sadis berlaku.. Huhuhuhu...
Nakal kan muka Ariq?? Dia makin cheeky dan notty.. Geram tengok... Sejak Daddy ada ni, dua2 orang selalu tidur lambat... Mainnnn je 24hrs dengan Daddy.... Banyak sangat gambar dan cerita Mummy nak share ni..
Nyum nyum nyum.......

Ade sesape terliur?? Hehehehehehe.. Oklah.... Nak sambung buat kije... Huhuhu...

7 ulasan:

tinie & thahir berkata...

Tumpang Happy Gak tuk Qila N ariq yg Happy Bersama Daddy...;-)

mummy_adam berkata...

sedap nyer, daddy ada tambah sedap lah ek..

Elin berkata...

emmm..sedapnyer tgk donut tu..big apple ek... cute jer muka bebudak tu comot mkn donut :)

Marsha~ berkata...

elin.. bukan.. dunkin donuts je sebab Daddy beli kat highway.. keras berdentum tapi bebudak tu makan laju je.. sian tengok.. hehehe

Tanpa Nama berkata...

kesian kat derang sbb tggu dari kol 4pm smpai kol 7pm...sah2 daddy masuk tol sg besi dh kol 4pm sayang...tuh x masuk terlajak sampai tol tangkak lg tuh...kesian gak kat mummy sbb tggu lama kat opis...hehehehe....

Marsha~ berkata...

Daddy memaaaaanngggggggg... Siap boleh sesat lagi kan?? :P

Aida berkata...

tu en daddy tu berangan apa sampai terlajak ke tangkak ?? hahaha.. klaka sungguh !