Rabu, Januari 05, 2011

Hari cuti yang lalu...

Sambung kisah cuti free sebab menang bola tuhari.....

Pepagi buta dah kuar rumah ok.. Nak elak jammed punye pasal... Yelah uols macam tatau esoknye kan new year.. Dah tentu ramai umat keluar nihari sebab YES pun dah nak habis dalam masa 2 3 hari lagi... Haruslah shopping all out kan sebab pasni dah takde sales.. ;P (Yeke?? Sehari dua nanti apsti sales untuk CNY pulak kan?? Heuheuheu)

Lagipun, tujuan utama keluar harini adelah membeli hadiah birthday untuk Daddy kesayangan yang tak beli2 tu.... Oppsss... Bukan.. Aku tak belikan dia dari Clarks okay...

Hadiahnye adelah rahsiaaaaa... :P Tunggu tuan punye balik dulu.... Publish kat sini kang kantoi lah pulak....

Hajat kedua datang sini adelah untuk bagi Qila naik buggy ni... Haritu nangis2 dia dalam kereta tak dapat naik ni..... So sewalah just utk 1 jam gitu nak bagi hati dia puas... Lepas settle kat Mahkota, kami ke JJ pulak... Mamypoko sales uols... Harus borong lah sebab last week aku bebel2 dok cari diapers kan?? Tup tap this week banyak pulak diapers sales gila babun murah... RM42.90 sahaje... :)

Budak manja pakai baju tak matching dengan seluar.. Huhuhu.. Kata artis kan?? Haruslah lain dari yang lain.. Ngueheheheh.. Yang benar nak pakaikan dia seluar satu lagi tapi DAH TAK MUAT!!!! Cis......

Yee... Qila minum susu masih berpangku uols......... Kalau nasib tak baik, dia akan mintak kau dodoi dia macam baby.... Huh! Terseliuh tulang belikat Mummy tawww...

Sorang lagik budak mamje Mummy ni... Cool boy dok temankan those girls shopping... Esok2 dah besar nanti mesti kuat shopping gak ni... Tapi jangan shopping utk girls yang tak tentu arah ye sayang... Shopping untuk Mummy sahaje.. :P

Shawl baru mak uolssssss.... Saje dengki kan Qila..... Feeling2 artis keluar Court gituh! Sunglass tak tahan... Tetap nak lebih hover dari Mummynye...

Padehal dia tgh layan mata dah ngantok nak tido.. Ihiks.....

Menten pakai shawl sampai rumah okeng........

Errrkk... Rasa macam dah muntah dah tengok shawls kat kedai2..... Aku main rembat je any colors & materials yang aku nampak & suka.. Tapi bila sampai rumah ade material yang tak cantik nak pakai means keras kematu lah... Ada material yang cantik tapi aku beli satu color je pulak... Haiiihhh.. Tu sebab pencarian shawls tak akan terhenti seminggu dua ni.. Ihiks...

Huh!

3 ulasan:

gee ryder berkata...

nak jugak shawl kaler hijau tu keke..

nyah, laki aku mungkin pegi aussie weken ni, tapi lum konfem jer lagi. kalo jadi nanti aku suh dia cari swimsuit tu utk ariq..tapi xjanji la dapat ke tak. ariq size brape? 1 year ke?

Aida berkata...

apa lah hadiah dari utk mr b tu ye .. jom kita tunggu ..

maya amir berkata...

comel ariq kene temankan girls bershopping..kekekke