Selasa, Januari 25, 2011

Bila turn Mummy nak duduk kat riba Daddy plak ni??

Hok alorrrrr... Tahule orang tu dah ade Daddy.... Sikit2 Daddy..... Sikit2 nak Daddy... Sikit2 nak dengan Daddy.... Tido pun tanak tido macam biasa, nak macam ni sambil leisure2 dengan Daddy.... Huhu...

Siaaaaaaaaaaannnn Mummy... Bila turn Mummy nak duduk atas riba Daddy mcm ni Qila oooiiiiiiii.... Tak aci ar macam ni..... Mummy pun nak manje2 gaaaaaaaaaakkk...

Muka tu takbleh blah sungguh! Iye iye je dengar lagu tu Qila oooiii... Mata tu macam dah tak boleh nak bukak lagi....

Sambil2 tengok video music kat lappy Daddy.......... Santai sungguh!

Jelsssssssssssssssss Mummy tengokkkk.. Huhuhuhu....

Ape-ape pun yang paling best dan seronok adelah Ariq... Dia boleh main ape sahaje toys dalam ini rumah tanpa gangguan sesape.. Hahahahahahahahahaha... Syurgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bak kata Ariq... Takde orang lepuk dan tolak dia... Hehehehehe.... Mainle semua toys sampai lebam! Huhuhu...

Ohye, Ariq dah kembali tido dalam cot.. 1st day, dia lena tido sampaile ke pagi... 2nd day, dia merengek-rengek nak mintak turun jam 4.30 pagi... 3rd day pulak iaitu semalam, pukul 1 pagi dia dah jerit2 nak join tido sama kat atas katil.. Adoyaaaaaiiiiiiiii.... Macam sardin kami kat atas katil pagi tadi uolssss..... Aircond pun rasa tak rasa jeghs! Huhuhuhu...

Tapi jangan tak tahu...... Rasa itulah yang paling indah yang kami tunggu-tunggukan selama 6 bulan ini.... Ngeeeeeeeeeeee....

13 ulasan:

-aNida OtHmaN- berkata...

ariq pinjam KETA tolak blew tak..hehehehhehehehe

far_east berkata...

hehe akhirnya Ariq dapat main dgn aman...syorga kan Ariq..;)

nanie berkata...

bestnyeeeeeeee kesayangan dh blk.rase cm kjp je...dok bace blog ni slalu tup2 dh blk dh hubbynye.bestnye lahai...tp pn empunye blog konpem la rase laaaame sgt nk tggu kesayangan tu blk eh...

LiAnA berkata...

ala pas bdk2 tido.. ko suh daddy bdk2 tu timang ko tinggi2 wakaka

.ArianiAizat. berkata...

alala manjanyaaaaa qila ngan daddy!
sweet =)
.
.
tak sabar plak nak tengok anak sendiri manja ngan papa diye.
urgh!cepat cepatlah masa berlalu~~

Marsha~ berkata...

nanie.. tulah, rasa hazab nak tunggu sampai 6 bulan tuuu..

liana, sejak daddy diorg balik ni, diorg tido bukan main lambat lagi.. aku ni jenis tido awal, cepat ngantok... nguehehehe

nani, takpe.. one day ayra mesti dapat peluang mcm ni... masa ayra akan tiba juga... sabar ye....:)

Lin berkata...

hehe..tula,bila lagi nak merasa macam duk dlm tin sardin kan.semua tu kenangan manis utk awak kenang. :D

psss..best ape tdo himpit²..bile lagi kan.. he he he

Marsha~ berkata...

Lin.. tido selang seli dengan anak2.... bukan dapat himpit daddynye pun.. nguhahahahahah

Lelord berkata...

weh qila punya mesin rumput dh beli ke?

Marsha~ berkata...

belom ar... dia pun takde tanye.... puas cari yg lebih kurang mcm mesin rumput tp tak jumpa... kat doha ade??? kim ar... hehehe

~~Sue eLLa~~ berkata...

waaa..kak..mmg suma kena rebut2 lar ngn daddy yerh...hehehe..tapi bila tgk mcm qila jer menang niy..ish..tak leyh jadi yerh..keke

littlehumblelynn berkata...

marsha;

bestnya tgk foto qila & daddynya.mmg stok nak manja lah tuh..apapun g genting nanti..post entry lagik ok!!

Aida berkata...

marsha, kena beli katil bujang utk sambungkan dgn katil yg u ada tu .. baru best tdo ..