Selasa, Januari 04, 2011

Anak baru Qila..

Namanyeeee QIQI... Sempena nama Qila... Heuheuheuheuheu..

Adik fikir... Perlu keeeeeeeeeeee nak letak nama uols??? Gediks!

PERLU dik.... Kalau kakak tanye, mana QiQi?? So Mummy tau dia nak bear yang mana satu... Kalau dia tanye mana PoPo??? So Mummy tau dia nak hyppo dia tu....... :P

Semua anak2 Qila ade nama uols.......

Adussshh.. Bertambah lagi le kejahanaman diapers aku...

Actually QiQi ni dapat free.. Sebab belanja kat Clarks more than RM300, so dapat bear free... Tapi cute lah... Berbaloi.... ;)

Siap pakai baju lagi....... Qila happy le sebab salesgirl tu bagi dia bear.. Siap suruh pilih nak girl ke boy.... Qila pilih girl.. Ape barang pilih boy kan?? Buruk lor...

Ariq buat muka boring... Ape barang Mummy ajak minatang ni bergambar dengan I??? Motif?????

Tengok tu.... Tidur pun nak letak QiQi dan MiKi atas kepala.... MiKi tu hadiah Auntie Charmaine untuk Ariq tapi macam biasa, Qila buat mcm harta sendiri.......

Inilah anak baru Qila....... QiQi....

Heuheuheuheuheu...... Siap pakai Mamypoko Fit Pants saiz L lagi...... Huwaaaaaaaaaaaa.....

3 ulasan:

Lelord berkata...

hahhahahha qila2 klakau arr siap pakai diapers lagi. cumil aku tgk bear ni

Aliza berkata...

haaaiissshh sib baik la semua stuffed toys aina tak dipakaikan diapers... kalu tidak, mmg la garu kepala!!!

tapi mmg comel ajer ariq kasik muka boring tu kan ~lol

Aida berkata...

ehhh, anak² marsha dah besar .. comel dan hencemmm ..