Khamis, Januari 27, 2011

Aktiviti pertama yang wajib buat bila Daddy balik...

Shopping groceries kat Tesco le ape lagi... Nguehehehehehe.. Bila lagi nak pow Daddy kaaann??? :P

Lagipun Qila lama betul tak gi Tesco... Berzikir2 dia kat telinga Daddy hari ahad tu nak ke Tescoooo nak ke Tesco hari ahad tu Mummy sibuk teman nenek amik pingat so takde masa nak gi Tesco... Sampai terbawak-bawak dalam tidur menangis tak dapat gi tesco.. Adoyaaaiii...

Jadinya, hari Isnin baru dapat ke Tesco lepas office hour...
Alololoooo... Sampai2 je terus mintak nak naik benda alah ni......
Adik pun sama... Ape kakak dapat dan buat dia mesti jadi die-hard-fan kakak dia.. Followwwwwwwww je semua yang kakak dia buat...
Bibik lorat sama memilih batang mop untuk dibeli.. Kau pilihlah mana kau suka ye, mak tak amik port benda2 macam ni.... Bagi aku, janji lawa dan colorful.. Nguahahahaha... Tapi minah ni bukan main suka laki I dah balik taw... Over.. Nyampah plak... Laki mak tu okaaaay... :P
Kaki I sakit gila okay... Bayangkanle I pakai heels 4 inch jalan satu Tesco.. Tak terfikir nak beli selipar murah2 then pakai.. Everytime berhenti jap untuk pilih barang mesti I akan bukak kasut... Huhuhu... Bukan lenguh tapi sakit kat bahagian depan sebab mengerekot.. Huhuhu..
Daddy tukang pilih, Qila tukang try... Tak berkenan sungguh I dengan mop ni.. Kulup je rupa dia.. Huhuhu..
Alololoooo... Anak manja Daddy sikit2 nak ciom sikit nak ciom.... Mummy Daddy tanak ciom ke????????
Suka betul dia dapat choo choo train ni... Qila panggil stickers ni as choo choo train, sebab everytime nak balik school, Teacher Wawa suruh beratur (choo choo train) then dia akan bagi sticker seorang satu pada semua kids.. Heheheh.. Tu sebab Qila suka dengan stickers ni... Habis semua orang dia tampalkan.. Pastu kena cakap 'Thank You Teacher' kat dia... Heuheuheu..
Mummy dengki gi tampalkan kat pipi dia.. Mummy, Daddy dan Ariq semua ade tampal kat pipi masing... Bila turn bibik je, Qila nak tampalkan gambar MONKEY kat muka bibik okay...

Tergelak besar I...... Padan muka bibik.. Sesuai nokkkkkksss... Wakakakakakakakakakaka....

Sorrylah uols... Bukan takde masak nak update blog... Keje melambak2 kat office.. Kat rumah pulak nak makan pun takde masa.. Hehehehehehe.. Sabau yeee..

3 ulasan:

-aNida OtHmaN- berkata...

sib bek gambaq mOnkey di tepeknyaa ke Muka bibik..hehehhehehehe.....

adeih akak, heels tinggi tuh ukur maLL....jenuh.

Marsha berkata...

hehehe.. actually banyak standby selipar dalam kereta tapi petang tu daddy si qila gi bawak kereta lain lak... sentaaappp

Aida berkata...

wakaka .. smalam baca kat status fb dah gelak guling, ni baca pasal bibik terus gelak gulung .. adake patut dia yg happy .. ke dia nak rasa mr b masak .. huahuahua