Isnin, Mei 31, 2010

Wesak deyyyy..

Pagi2 lagi Mama dah zikir2 kat tinge aku.. Bila nak kuar bila nak kuar.. Haih.. Orang tua tu mmg takleh tengok aku cuti.. Gatal montot dia nak ajak kuar...

So, kitaorg anak beranak gi Tesco dulu.. Beli barang2 dapur dan ape eh? Entah lupe.. Mama punye barang je yg banyak...

Pastu kak ani roger ajak kuar gi beli camera dan hp baru dia.. Aku ni kan, superstar (hahahaha...) so terer sket bab2 nak beli camera ngn hp yang ok tu sebab kak ani ajak aku.. Ecehwah.. Diva le kononnye.. Tetiba.. So terus gi Pahlawan Mall.. Zaaassss.. Kalau shopping mmg laju..

Sblm masuk ke tpt aircond, kami tgk karnival jualan hp kat padang atas tapi nan adooo.. Sume made in china.. Konon je Singapore mari.. Eja Sony Ericsson jadi Scny Ericscon.. Ngaku jelah ciplak. Lagi mahu tipu aku.. Banyak2 booth kat sana, sorg je mamat cina ngaku hp2 kat situ sume tiruan tu sbb murah 40% dari pasaran.. Blackberry boleh dapat dgn harga RM449?? Tak ke GILA.. So aku nasihatkan kak ani, takyah beli lah.. Rosak nanti susah.
Tu kaki Mama dan kak ani (Mama Qila) Qila kalau ada Mama dia, tak heran aku dan nenek dia dah... Sket2 Mama.. Sket2 Ayah... Ngadaaaa... Kau tengokle kat tangan dia ade car baru beli kat Tesco. Actually aku beli car tu utk Ariq dan tiger soft toy untuk Qila.. Bila aku cakap dgn Qila, car tu utk adik dan tiger tu utk dia.. Dan2 dia campak tiger tu kat adik dia dan kata "Nah! Adik punye, Qiya akkuuutttt" Boleh?? Tetiba je takut.. Dia campak bagi kat adik dia dan dia amik car tu.. Sampai kemana2 pun pegang je car tu... Takut aku bagi kat adik dia.. :P Macam2 feel Qila skrg.. Nak marah pun takleh sbb sifat jealous tu masih tebal dlm diri dia..

Yelah kan, adik dia lahir masa dia baruuuu setahun 6 bulan.. Tak puas manja lagi nyah oiii.. Layankan jelah...
Kat atas tu panas.. Kedek2 anak aku pakai napkin Ariq buat tutup kepala.. Hatnye ada tapi lupe nak bawak..
Aku sempat amik gambau dgn muka ketat sbb terlalu panas... Pas tgk seimbas lalu, terus blah turun bawah..
Mcm biasa.. Si lasak ni kalau taat, mmg taat 100%.. Kalau tak, jgn kau harap dia nak diri diam2 gini..
Masa kat dalam mall terpaksa sewa benda alah ni. Sejam RM4 saje.. Walau aku guna sejam lebih, tapi dia tetap charge 1 jam je...

Kat sana Mama belikan Qila blouse purple dan aku belikan shoes baru utk birthday party Qila nanti... Adoiiii.. Dia mengamuk nak pakai shoes tu jam tu jugak okay... Nasib baik ayahnye ada..

Tapi bila sampai umah, ngamuk2 dia nak pakai shoes tu nak show off dgn anak jiran sebelah umah.. Melekek2 jiran aku gelak sbb dengan badan yang tegap, jalan macam comando, tak sesuai btol Qila pakai shoes ada diamond2 ala2 girlish gituh.. Kelepak kelepuk bunyi tapak kasut tu.. Hahahaha.. Lantak le kan, nak pakai masa party je.. Pastu sure shoes tu jahanam pun.. Huhuhuhu.. Tapi Qila dah pakai masa gi wedding last saturday... Nenek dia punye hal le tu.. Pantang baju kasut baru mesti nak pakai.. :P

Haih... Tak sabar pulak nak jumpa semua org masa birthday Qila nanti.. Nanti aku edar cards ye.. Pada teman2 bloggers nanti aku update invitation.. :)

~Mummy ♥ ⒶⓡⓘⓠIsyraf & ♥ ⒶⓠⓘⓛⓐIzzara~
{ ا' قيل' اززار } & { اريق إشراف }

Ariq dah makan...

Actually Ariq dah start makan masa umur dia 5 bulan lebih lagi.. 1st food yang masuk perut dia adelah Heinz Baby Organic perasa sweet potatoes + mix vegetables.. Dia suka sangat yang tu..

Pas dia genap 6 bulan baru aku masakkan bubur nasi + sweet potatoes + baby carrots + ikan bilis. Pun dia suka..

Dan skrg, dia dah makan 3 kali sehari. Pagi2 aku bagi biskut Farleys, lunch makan bubur dan dinner bagi bubur atau Heinz tu... Settle...

Sesekali kalau tak sempat masak bubur, Ariq akan lunch dengan Nestle Cerelac Gold perasa apple & cranberries.. Pun dia suka.. :) Qila tak macam Ariq, dia pantang dgn cerelac atau nestum ni. Dia sangat tak suka. Dia hanya makan bubur dan heinz sahaje.. :P

Ariq, pun sama macam Qila dulu.. Suka makan.. Suap je ape dalam mulut dia, dia telan.. Kalau dia lapar, dia ngamuk jugakle kalau lambat suap ke mulut dia.. Asal dia nampak je feeding bowl dia tu, mmg mulut2 dia dah mengelecur dah.. Dah tak sabar dah nak makan tu..
So, far fav. feeding bowl aku adelah yang ini.. Hijau gitu. Satu lagi khas utk travel sebab ade cover.. Skrg ni feeding set utk babies sangat super cute! Rasa nak beli semua je utk Ariq.. Dulu Qila ade banyak feeding set dan feeding bottles.. Tapi ntah mana ntah pegi.. Huhuhu..
Buweeekkkkk... Ariq ejek Mummy sbb ngomel banyak sangat.. Hahahaha..
Ngap! Mata tetaaaaaaaaaaappp nak pandang camera.. Masa aku amik video dia, siap dia posing then gelak2 lagi ok... Makan pun tetap nak ketawa..
Bila dah kenyang, suka lah hati dia... Bi, anak kite dah besar daaaaaahhh.. Dah pakai diaper size L dah......

Ariq dah pakai Huggies waktu siang dan malam tetap Mamypoko. Alkisahnye, Qila yang selama ni dah lama pakai Huggies time siang, so bila dia nampak aku pakaikan Huggies kat Ariq, dia ngamuk2 then kata "Qiya punyeee.. Ni Qiya punyeeeee... " Terus dia rampas diaper tu dari tangan aku.

Pulak dah... Dah aku kena pakaikan Ariq diaper scr sembunyi2 macamle aku ni pencuri.. Hampeh btol.. Yelah selama ni dia dok tgk diapers adik dia color biru, sekali bila aku amik dari plastik merah, dia tahu pulak itu dia punye.. Macam2 hal le Qila ni..

Ohye, mommies out there, Mamypoko sales kat JJ sampai 20 Jun. Take not ye. Atas dr rm42 baik jangan beli sebab mahal. Sangat tak worth it ok.. :)

Macam biasa, utk tatapan suami tercinta.. Video anak terunanya sedang santap.. Hehehe..

video

~Mummy ♥ ⒶⓡⓘⓠIsyraf & ♥ ⒶⓠⓘⓛⓐIzzara~
{ ا' قيل' اززار } & { اريق إشراف }

Kejadian menyayat hati

Hari Jumaat tuhari, eh ke Khamis eh? Aku tgh mandi dan bersedia nak sembahyang maghrib. Bibik kat hall tgh jaga Ariq.. Qila tatau kat mana.... Bila aku keluar je dari bilik mandi, aku tengok













































Astagaaaaaaaaaaafirullahalazimmmmmmmmmmm.....

Dia gi main power yg aku beli khas utk travelling tu.. Medicated lak tu!!! Melepak muka dia. Tepung kumak pun cantek Qila weyyyyyy...
Dah tak rupa anak aku dah.. Nasib baik Mummy kau tak ngadung ni. Kalau tak, kenan Qila weeeyyyy!! Kenan anak aku dalam perut!!!!!~
Bibir pun dia sapu dgn powder tapi dah hilang sbb dia JILAT! Lobang idung pun tak nampak.. Masalahnye, medicated powder tu kan kasar. Dah tu berdebu.. Dia tau lak dia tak selesa pastu.. Ape lagi kannnnnn... Terus merengek......
Siap tunjuk bahan bukti lagi.. Tangan still berdebu dengan powder tu.. :P

Yang pastu, dalam hati Bibik mesti dia hanginnnnnnnn je sebab kena lap katil dan meja yang penuh dengan powder.. Ayoooo Qila.. Mummy tatau....... :P

* Nenek kata "Dia tau dia hitam. Sebab tu sapu bedak banyak2 nak kasi putih.."

Hampehsss.. :p

~Mummy ♥ ⒶⓡⓘⓠIsyraf & ♥ ⒶⓠⓘⓛⓐIzzara~
{ ا' قيل' اززار } & { اريق إشراف }

Jumaat, Mei 28, 2010

Bi tgkle anak Bi ni....

video

One Two Three.. Lompaaatt!

Tetiba ada 8 9 10.. Boleh?? satu-tujuh nye ilek.. Huhuhu..

Dia bukan melompat kat katil je, kat sofa pun sama..

Selalu gak terbabas sampai nak jatuh kepala dulu.. Adussshhh! Kering darah maknye..

Siap tepuk tangan then cakap "pandaaaaaaiiiii".. Aduhaaiii...

Bila tanye, Qila ni girl ke boy? Dia jawap "boy"

Akak lompat, adik sorak..

Adik sorak, akak lompat..

Maknye, mengilaiiiiiii....

Qila skrg dah pandai mintak itu ini. Pandai shopping...

Pantang je benti kat Petronas @ Shell mesti mintak air miyo..

Kalau gi shopping, dah pandai pilih ape dia nak beli then pandai lak membayarnye.. Haritu beli jam, dia yg pilih sendiri. Bukan main panjanggggg leher nak pilih color.

Pandai gak pilih buah masuk dlm plastik sendiri..

Bila gi shopping, dia tau pampers dia yg mana satu dan susu dia yg mana satu..

Dah bahasakan diri dia as KAKAK.. Dan Ariq tu adik..

Pandai sangat nyanyi - Ton ton dak, ayang jambu, mana budak.. Balik pintu.. Hahahahaha..

Belum lagi lagu - Uwai aju.. Okok shena.. Dalam bajuuu.. Bunga cina..

Pelat tapi petah..

Bila Mummy bebel, dia suruh DIAM..

Bila Mummy usik, dia kata JANGAN..

Hari2 nak tgk video ikan aquaria dlm hp.. Haih..

Qila... Jgn le cepat sangat besar... Mummy suka Qila macam ni........... :|

Mcm manalah perangai Ariq bila baya2 Qila ni agaknye........

~Mummy ♥ ⒶⓡⓘⓠIsyraf & ♥ ⒶⓠⓘⓛⓐIzzara~
{ ا' قيل' اززار } & { اريق إشراف }

Khamis, Mei 27, 2010

Cubaan untuk memisahkan ninit dengan Qila...

Cubaan pertama dengan menyapu nescafe ke ninit Qila telah menemui KEGAGALAN... FAILED!!!

Pertama sebab dia suruh aku gi basuh ninit tu.. Bila aku tanak basuh, dia gi suruh bibik basuh.. :P

Kedua sebab NENEK dia tak sampai hati... At last dia gi basuk ninit tu..

Ketiga, dia amik ninit adik dia then isap!! Baik takyah kan.. Penat je aku usaha.. So, kalau nak suruh Qila stop ninit, Ariq pun kena stop gak..

Haih.... Susah ini macam...

Tgk ajelah video ni... Susah mau cakap daa...
video

video
~Mummy ♥ ⒶⓡⓘⓠIsyraf & ♥ ⒶⓠⓘⓛⓐIzzara~
{ ا' قيل' اززار } & { اريق إشراف }

Tengok tu....

Akhirnya ini budak sudah tidak mahu tido dalam cot........

Sebabnyaaaaaaaaaaaa........













Dia selalu menangis, menjerit dan terjaga bila kaki dia dah tersangkut dalam itu lubang...... Aisehmen..

Ape? Nape tak letak bedding cover tu??

Aku just letak sebelah je, lagi sebelah mmg tak letak so senang aku nak popok2 dia kalau dia terjaga malam.. Just ulur je tangan aku melalui celah2 lubang tu.. Kalau letak cover, aku tak nampak Ariq... :P

So, secara rasminya pun, mmg Ariq dah tanak tido dalam tu sebabnye dia dah tak muat nak 'berpusing' 360 darjah dalam tu...
Bila tersangkut mcm ni, dia ngamuk!! Lagipun malam2 dia suka guling2 meniarap dan terlentang dan mengiring terkinja2... Haih.......
So skrg aku tido bertiga anak beranak atas katil..

Esok bila Bi balik, mana Bi nak tido eeeehhhh???

Susahle nak assalamualaikum macam ni ye tak??? Huhuhuhuuuuu..

~Mummy ♥ ⒶⓡⓘⓠIsyraf & ♥ ⒶⓠⓘⓛⓐIzzara~
{ ا' قيل' اززار } & { اريق إشراف }

Rabu, Mei 26, 2010

Qila oh Qila...

Last weekend aku gi 2 wedding... 2nd wedding tu buat kat hall so kena parking jauh sketlah... Tapi nasib baik baru pas hujan so tak panaslah..

Tapi tetiba masa kitaorg nak blah dr dewan tu, hujan turun renyai2 sket. Nasib baik aku bawak rain cover utk stroller Ariq tapi Qila terpaksa aku tutup kepala dia dgn napkin... Nanti demam bebudak ni aku jugak yg susah...

Otw ke kereta tu, bibik dukung Qila dan aku tolak stroller Ariq.. Bila dah masuk keta siap2 nak masuk gear satu, sekali aku toleh kat anak dara aku ni.........























Loooooooorrr... Menten lagi dgn tutup kepala dia daaaaaaaaaaaaaaa... Syiannnyeeeeeeeeeeeeee anak Mummy. Bibik buli dia ek? Sikit pun dia tak usik tutup kepala dia tu. Bahagia je tepuk2 tangan dalam keta.. Bibik tu pun satu, bukan nak bukakkan tutup paler Qila tu....... Dia biorkan aje.. Huhuhuhu..

Melekek2 aku ketawakan Qila.. Sebabnye dia mcm ok je dgn tutup kepala dia tu. Tak pun dia tak perasan atau lupe nak bukak.. Sayang oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, dalam keta mana kena ujan daaaaa....
Bila dia dengar je aku ketawa, terus dia pandang slack kat aku.. Pehal mak aku ketawa mcm kuntilanak ni...
Still masih heran dan bengang... Dahle aku ketawa macam kuntilanak, pastu siap amik gambau dia...
Bila aku sound suruh bukak napkin tu, baru le dia bukak then amik sunglass dia dan pakai.. Silau katanye.. Huhuhuhuhu.. Qila oh Qila, time kau taat, memangleeeeeeeeeee taat setaat-taatnya.. Time takleh dikawal, tunggang terbalik pun dia mmg takleh dikawal...

Luculah Qila ni....

~Mummy ♥ ⒶⓡⓘⓠIsyraf & ♥ ⒶⓠⓘⓛⓐIzzara~
{ ا' قيل' اززار } & { اريق إشراف }

Selasa, Mei 25, 2010

Motak!!!!

Last check up tuhari paed telah cuba dudukkan Ariq.. Comeeeeeeeeeeelll sangat sbb Ariq berusaha nak stabilkan badan dia.. Hahahaha.. Paed kata, "Tgk ni.. Dia dah boleh duduk dah.."

Start dari tu, aku suka dudukkan Ariq.. Dia skrg dah takmoh baring lagi... Mesti merengek mintak didudukkan.. Kalau dah duduk tu, lagi senang dia nak monitor akak dia sekaligus menjadi tukang sorak setia kalau akak dia tgh melasak atau bermain secara pukal.. Huhuhu.. Akak lompat, Ariq sorak.. Memang adik beradik!
Seeee.. Daddy!! Ariq dah buleh dudukkkkkk..
Lidah dia 24hrs menggentel gusi.. Dah gatal sangat tu kot.. Tak lama lagi mesti tumbuh gigi kan sayang kan...
Aku lepaskan dia.... Sengeeeeeeeetttt je badan dia nak balance badan dia.. Geram sangat rasa nak babap babap je!

Tinge capang tu mesti ikut Daddy... Tahan segala ilmu yang didengar ye sayang, masuk ke otak dan ingat sampai bila2.. Amin......

~Mummy ♥ ⒶⓡⓘⓠIsyraf & ♥ ⒶⓠⓘⓛⓐIzzara~
{ ا' قيل' اززار } & { اريق إشراف }

Isnin, Mei 24, 2010

21 May 2010

Aku balik awal dr office semata-mata demi membahagiakan anak tersayang.. Biarpun kaklong ngamuk, ah aku pedulik hape!!! :P
Tanpa disedari kami tiup cake lebih kurang jam 7 petang. Kebetulan Qila pun lahir jam 7.02 petang.. Cake aku beli dari ZEN.. Sedaaaaaaaaappp sangat..
Qila sangat sporting... Dia tunggu org habis nyanyi then tiuuuuppppp. Tapi satu lilin pun tak padam sbb dia tiup perlahaaaaaaannn je.. Heuheuheu.. At least boleh buat latihan utk party 13 Jun nanti ye tak? Siangnya tu masa aku nyanyikan lagu birthday to you, dia sangat happy dan malu2.. Macam tahu2 je hari tu hari besar dia.. Bila atuk nenek tanye hari ni hari jadi siapa, mesti dia jerit "sayyyyyyyeeeeeeeee!!!" sambil angkat tangan dia..
Last2 aku yang tiup semua lilin tu kasi padam.. Nak tunggu Qila habis tiup, cair semua lilin daaaa... Pas tu Qila potong cake tu dgn bantuan ayah dia... Pas potong cake dia terusssss......
Jilat itu pisau.. Bertuah betul.. Nasib bukan pisau betul... :P
Bukan main happy dia.. Berdiri kat kerusi tu tak gerak-gerak... McD sini sangat cozy.. Staff kat sana pun baik2.. :)
Kami siap konon suap menyuap.. Ariq tido time ni.. Kalau Daddy ada mesti best kan Qila kan????
Qila comot... Dia suka sangat makan chips kat atas cake tu. Dia kata chips tu as biskut.. Ehekss..
Kami celebrate dgn family aku dan ayah&mama Qila je.. Kecik2 je sementara nak tunggu next month punye party.. Yang penting, dapat happykan anak2..
Ini cake yg sedap itu....
Qila for the first time makan happy meal chicken burger. Dia suka sangat burger tu. Nganga bukan main besaaaaaaaaarrrr lagi.. Pantang aku lambat suap, dia terus ngap sendiri burger yg ada kat tangan aku.. Huhuhu..
See.. Masih tak berganjak dr kerusi tu.. Siap duduk kat sisi meja tu.. Actually masa aku sibuk beli cake dan order, dia dah puas main kat playground tu.. Tu sebab dia dah tak heran nak melasak lagi.. Time makan, kalau dia suka, dia mmg akan behaved.. Makan sungguh2 sampai kenyang..
Tadaaaaaaaaa... Ariq baru bangun tido.. Bukan main tercengang sbb aku guna flash time amik gambar ni... Mamai pun ye ni.. Ni baju Mummy Wynn bagi....... Comel kan??
Loorrr.. Masih tak habis tercengang lagi si motak ni.... Tak pun dia fikir, fuyooooo bibik terer amik gambar kitaorg guna henpon ade flasshhhh.. Fuyyyyooooooooooooooo... Huehuehue..

Tak sabar nak tunggu party Qila next month.. Tgh kira2 bajet ni.. Harap2 tak lari bajet.. Heuheuheu.. Bi, take note bebeh... :)

~Mummy ♥ ⒶⓡⓘⓠIsyraf & ♥ ⒶⓠⓘⓛⓐIzzara~
{ ا' قيل' اززار } & { اريق إشراف }

Menjelang usianya 2 tahun

Malam sebelum dia genap 2 tahun...

Bukan main panjang akal dia skrg... Nak marah pun tak guna, biarkan aje.. Dia bosan nanti, dia berhentilah.. Nasib skrg dah ade bibik.. Qila tumpahkan air ke, tumpahkan nasi ke, Mummy takde hal... Nak buat buatle.. Bila bosan, dia stop le sendiri.. :P Sbbnya, lagi kau kata NO lagi dia jegil bijik mata dia.. Sape yg sakit jantung?? Akuuuuu jugak..
Ni ha.. Masa kat dalam bilik. Bosan le tu.. Tgh laju fikir ape nak buat...
Sudahnye dia amik sikat, dan sikat rambut dia tu... Gaya mmg macam comando sikat rambut (mcm arwah abah aku ni, sebijik) Abah aku mmg sikat rambut style gini.. Tangan kiri pegang kepala, tangan kanan sikat rambut.. Huhuhu..
Style.. Mutu, keunggulan.. Nguahahahah...
Dah cantikkkkk kata dia.. Tak cukup sampai situ ye.. Dia main lak cincin aku.. Pakai kat jari..
Pastu, dia bongkar lak bag make up aku.. Jumpa ni :-
Dia panggil ni as 'ketiak masham' sebab aku selalu sembur benda alah ni kan sambil angkat ketiak.. Hahahaha.. Ketiak masham ni nenek dia belah Daddy Qila le yang ajar.. Ketiak masham tu ketiak le nyah oiiiiii... Sungguh2 dia nak spray ketiak masham dia..
Agaknye susah sgt nak keluar, dia gi gentel2 benda tu nak kasi bukak. Haihhhhhhhhh!
Dia pun hantu deodorant. Pantang nampak tu, mesti jerit 'nak ketiak mashaaaaaaammmm!!!'
Dan skrg obsess terbaru dia. Mascara... Aduuuussshhhhh.. Kalau tak bagi habis dia ngamuk satu rumah.. Nasib baik brand murah dan dah nak habis.. Beria-ia dia nak pakai kat bulu mata dia tapi ke lauuuuutttttt.. Nguahahahahah...
Anak aku ni mmg suka make up.. Kalau aku pakaikan bedak ke, lipstik ke, kerassss je muka dia, menadah muka lah konon nak cantik.. Siap cakap, 'Qiya nak cantik...' Terpaksa aku pakaikan jugak tapi olok2 saje.. Janji dia rasa dan ingat dia dah pakai make up.. Entah mana dia belajar nak cantik kena pakai make up aku pun tatau..

Kalau nak tahu macam Qila pakai mascara, tgkle video ni... Abaikan maknye yang resdung tu ye.. Wakakakakaka...

video

Huhuhu.. Nanti Mummy upload gambar Qila tiup cake kat McD.. Upacara kecik2 aje sementara nak tunggu party dia next month...

Ohye, Qila ada 2 fav. song :-

1. Plis plis plis, kamu angan nakal..
2. Jongang halimah jongang...

BOLEH?????!!!!!

Lagu aku paling nyampah plak tu.. Haaiihhh.....

Jumaat, Mei 21, 2010

Selamat Ulang Tahun yang kedua sayang...

21 Mei 2008, A'qila Izzara lahir ke dunia pada tepat jam 7.02 malam...

Cahayamata pertama aku dan suami...
A'qila Izzara...

Sudah 2 tahun A'qila menjadi penyeri hidup Mummy dan Daddy.. Lambang kebahagian Mummy dan Daddy dan kami terlalu sayang dan cintakan A'qila.. Selamat Ulang Tahun yang kedua sayang..

Semoga membesar dengan sihat, jadi anak yang solehah.. Membesar dengan bijak pandai.. Jadi sesorang yang berguna dan taat pada perintah agama...

Mummy dan Daddy senantiasa mendoakan yang terbaik untuk A'qila. Kami akan sedaya upaya memberi yang terbaik demi A'qila dengan seluruh jiwa dan raga Mummy dan Daddy..

Kamu adalah anugerah terindah yang pernah kami nikmati sepanjang hidup ini. Biar senakal dan selasak mana pun A'qila, A'qila tetap ratu di hati kami...
Walau sekalipun suatu hari nanti ditakdirkan A'qila berada jauh dari kami, Mummy dan Daddy tetap akan semat A'qila di sanubari kami sehingga akhir hayat kami..
Kebahagian kamu, keindahan kami sayang...

Kamu adalah keutamaan kami dari segalanya..

Kamu adalah jiwa kami.. Nyawa kami..
Telatah kamu penyeri hidup Mummy dan Daddy....

A'qila sayang....

Sekali lagi, Mummy dan Daddy ucapkan Selamat Ulangtahun yang kedua..

Semoga membesar dengan sihat dan bijak selalu...

Terima kasih sayang, kerana hadir memberi sejuta kebahagian buat Mummy dan Daddy......
Mummy dan Daddy sayaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnggggg A'qila banyak2 sampai bila-bila pun... Muaaacchhhsss!

Ohye, u ols blocked calendar u ols ye.. 13 JUNE 2010... Kami nak buat birthday party A'qila.. Nanti kami edar card ye.. ;)

~Mummy ♥ ⒶⓡⓘⓠIsyraf & ♥ ⒶⓠⓘⓛⓐIzzara~
{ ا' قيل' اززار } & { اريق إشراف }