Selasa, Disember 21, 2010

Teka Imej I (Sticky mode sampai ade pemenang ye)

Buat julung kalinya aku nak buat contest, bukan susah nau just contest TEKA IMEJ.. Heuheuheuheu..

Hadiahnye buat masa ini adelah :

i. Fridge Magnet

ii. Candle holder

Syarat-syaratnya mudah sahaja.....

Cuba lihat gambar ni :-

Sila teka dimana Ariq berada????...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Mudah bukan?????

So untuk menjawabnya bukan disini ye...

Uols just perlu buat satu entry untuk Teka Imej ni kat blog uols... Then sertakan :-

Nama :

Blog :

Sejak bila baca DiaryIzzara :

JAWAPAN :

TAG 3 orang kawan :

Pas dah settle semua, link kan entry tu kat sini...

Siapa cepat dan betul, DUA pemenang bertuah akan dapat hadiah tu.....

GOOD LUCK uols...

Muachhsss~~

Hahahahaha.. Dah ade pemenang uols.... Jap lagi update!

Pemenangnye adelah :

Fridge Magnet : May Ishak

Candle Holder : Kak Mas

CONGRATSSSS!!~

Sila bagi alamat serta no phone kat email saya kay??

marcia.zlyana@gmail.com

TEKA IMEJ kedua akan menyusul minggu depan... :)

9 ulasan:

m@y berkata...

Dah join!bg menang tau..kalo x menang bg as souvenir la *wink*wink*

http://maylittleangel.blogspot.com/2010/12/contest-teka-imej-i.html

OneSimpleMother berkata...

alamak.. tak dapek jadi 1st contestant nampaknya.. hehehe..

akak pun dah join ye marsha..

http://shamleen.blogspot.com/2010/12/teka-imej.html

Marsha berkata...

hahahahahaha.. lajunyeeeeeeeeeee... ingatkan pagi2 takde org baca blog.. hahahaha..

congrats!! kamu berdua adelah pemenangnyeee... hehehe

::Mamalyna:: berkata...

aler... baru nak join, hehehe

mai berkata...

alooorrrr.....baru nak join. huhuuu.... dh siap buat da pun tinggal nk tekan post je. (tp mcm la teke btul kan) tap5...(TT)

mai berkata...

tak kire. nak hntr gak. hihi. tokdapek hadiah pun tak pe.

http://myowhmy.blogspot.com/2010/12/contest-teka-imej.html

Marsha berkata...

Hehehehe.. Mai.. InsyaAllah, kalau ade rezeki nanti sy bagi gak hadiah ye.....

Lelord berkata...

hahahha aku tertinggal ketapi ke?

Cikgu berkata...

hehe baru nak teka dalam bonet keta...rupanya dah ada pemenang