Sabtu, Disember 04, 2010

Sentap...

Sengal lah... Sesedap tukar template, tapi poyo tak save template lama... Sudahnye semua iklan nuffnang aku hilang sebab dah tentu coding semua dah terpadam nyah...

Sengal lahhhh....

Aku lupe mana nak letak daaaaa... Cis... Ini macam sudah bikin diri sendiri susah..

Badigol soot betul laaaaaahhh....

Sape nak tolong aku hek??? Nak letak kat header ngan body.. Macam mana?? Kat side bar aku reti ar.. :(

Sadis betul laaaaaaaahhh ini macam... Nyesal tukar template!

7 ulasan:

LiAnA berkata...

pi kat website nufnang tu.. dia ada ajar mana nk letak..

Lady of Leisure berkata...

wahhh lawa template baru nih.. :)

Lelord berkata...

hahah aah la ko ni aje la kat nuff...copy kod tepek jek

arin berkata...

kat nuffnang nya page ada tunjuk mana nak buh.

Marsha~ berkata...

mmg dia ade ajar, tapi coding tuk letak kat body kan kena letak between html coding kat body tu... tu yang lupe tu.. ke korang ade cara yg lebih mudah?

Marsha~ berkata...

mmg dia ade ajar, tapi coding tuk letak kat body kan kena letak between html coding kat body tu... tu yang lupe tu.. ke korang ade cara yg lebih mudah?

sw33tdarling.com berkata...

try & error jer letak coding html ni... hehehehe