Ahad, Disember 26, 2010

Penatnye... Eh terer gak team Malaysia ek?

Tepat jam 8.45 malam tadi baru le aku anak beranak sampai rumah.. Penat sangat sejak 7 pagi dah keluar.... Dah malam baruuuu badan rasa sakit dan LETIH.. Nak2 lagi tadi aku gi berurut.. Sakit gila okay.. Urut paling derita seumur hidup aku... Pergghh.. Keluar air mata aku tau tak... SEKSA...

Sampai je rumah tadi astro buat hal. Bila report mamat sengal tu kata lagi 2 hari juruteknik akan datang tukar decorder.. Kena bayar RM50... Cilanat.. Pas aku godeh2 itu cable.. Cabut dan cucuk balik.. Teruk OK.. Jimat RM50 aku... Sengal punye cable..

Malam ni letih.. Tak larat nak upload gambar... Sangat2 letih... Entah ape yg aku penat pun aku tatau.. Bukan aku drive atau kemas rumah pon..

Ohye, pagi tadi kan aku bawak anak mandi air terjun Gunung Ledang... Happening........ Ariq mula2 takot tapi pastu diale raja... Qila macam biasa, ratu air.....

Esoklah baru sambung cerita Christmas (Jace aku suka sangat hadiah tuuuu....) dan Gunung Ledang....

Ohye, tak sangka Malaysia boleh kalahkan Indon ek.. Aku ingat diorg ni poyo je... Tapi style jugak cara diorg jaringkan gol.. Harap bukan kerana jaguh kampung yekkk... Tapi congrats lah!!! Padan muka Indon... Padan muka bibik!!! Padan muka David Saputra!!!! Wakakakakakakakakaa... Puas hati aku diorg kalah...

Kenduri gol tu... 3-0... Menangis lah ko bungkus barang nak balik Indon tu.... Nguehehehehehehehehee...

** Lebat dan kencang le bonus football players tu sume... Pasni lagi ramai yang afford nak kawen artis.. Ko ade?? Huhu..

3 ulasan:

Lelord berkata...

hahhahaa btul2 aku sokong...

laila berkata...

hahaha
padan muka bibik tu tak tahannn
semangat ke bibik tengok bola kak?

Aida berkata...

player ni kalau dah sekali menang, takut dorang alpa .. tu je .. harap menang lagikk lah ..
bestnya mandi kat air terjun ..