Khamis, Disember 16, 2010

Membuli adelah syiok..

Hahahaha.. Liat betul aku nak update blog sehari dua ni... Tatau hantu ape yg merasuk.. Kat umah langsung tak bukak netbook.. Kat office lak time free sibuk tgk movie...

Skrg tgh layan Mantra le puloksss...

Siaaaaannnnnnnnnnnn blog ni terpinggir...

Oooppss.. Sebelum tu, meh layan gambar aku buli Ariq yek..
Pakai hat kakak dia...
Pakai kopiah atuk dia..
Dan lassssssssttt sekali, pakai diapers sendirik.. Nguahahahaha.. Macam hakim mahkamah tinggi tak?? Nguehehehehe..
Ariq suka main lidah dia gulung2 macam ni... Gusi tgh gatal tu...

Ariq mmg boleh tahan lasak.. Adatle tu kan.. Budak sebaya dia ni mmg tgh lasak time umur2 macam ni... Tapi paling tak tahan.. Manja yarabbi.... Suka sangat kalau kita dodoi dia kat bahu... Memang dia suka dan melekapppppppppppp je bila kita nyanyikan lagu.. Nak2 lagi kalau nenek Tengkera yang buat... Adddooooooyyyaaaaaiiii... Manja tak macam boy taw Ariq ni..

Tengok gaya dia ni macam lambat jek bercakap.. Asyik sebut2 "nak", "nanak", "dah", "maaa", "teh" Tu aje yang dia asyik ulang2....

Aku suka sangat tanye Qila, siapa nama adik dia??

Nanti dia akan jawap "Ariq Isap"

Heuheuheuehueheu...

OK lah tu dari takde ye tak?? Hehhehehe..

Tunggulah ye uols... Kalau semangat nak blogging tu datang serunya, nanti aku update lagi yek.. Huhuhu..

Sebelum tu meh click kat SINI

Celcom buat sales secara besar-besaran... Samsung galaxy semurah RM1.5k uolssssssssssss!!~

6 ulasan:

norhidana berkata...

ish2 tak baik tau akak duk buli ariq hehehe... bongsu msti lah manja lbh kak...

Elyn berkata...

haha pedajal anak sendiri pakai diaper!!

sw33tdarling.com berkata...

heee kena masuk dalam akta membuli anak sendiri... kekekekeke
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

oneyani berkata...

ok la tu isap..dekat2 dengan ishraf..(betol ke tu?)

yang paling best time pakai kan sume atas kepala tu..tangan ariq telan dipegang dengan kuat sekali!ahhaa

Aida berkata...

ciannnnnya ariq .. meh sini ariq duduk dgn aunty .. confirm tak kena buli ..

-aNida OtHmaN- berkata...

hahahahah ariq pandai erkk..bikin lawak...tp sian ariq syik kena bUli ngan Mummy jaa kan..hahahahaa