Jumaat, Disember 03, 2010

Mari tgk ape Daddy beli utk kami........

Hehehehe.. Daddy tak shopping banyak pun untuk kami... Biasa2 aje.... :P

Kebanyakkan adelah fridge magnets dan keychains... Utk bagi sedara mara.... Tapi aku dah rembat dulu ape yg patot utk letak kat umah sendiri... :P
Ni aku malas nak bukak.... Takot pecah nanti bebudak tu buat main.. So biarle berbungkus dulu....
Keychains dr Spain.... Smart gak kan?? Sayang nak guna pon...
FM ni banyak Bi beli.. Akan give away bagi ke relatives nanti....
Brussels... Entah bila Bi singgah Brussels aku pun tatau uolssssssss.. Tapi aku suka yg ni..
Terbalik pulak gambau yg ni... Malas aku nak betulkan... Dr Genova..
Hahahahaha.. Dari Toranto..
Ni pun sangat cantek.. Aku suka..
Holland dah bosan sangat.. Melambak dah kat umah ni...
Ni cute..
Ahem... Harussssssssssss utk Mummy..
Baju2 Mummy dan Qila serta Ariq.....
Dining sets bebudak tu... Rabbit utk Qila dan Monkey utk Ariq..
Kasut bebudak tu...
Perfumes utk Qila dan Ariq... Mummy punye Daddy dah bagi masa Daddy balik kejap tuhari.. Tapi kan, perfume Qila yang Daddy beli masa Qila umur 5 bulan pun tak habis lagi pakai.. Mummy selalu lupe nak pakaikan.. Huhuhuhu... Perfumes Mummy pun banyak gila Daddy beli dan semuanya tak habis Mummy pakai.. Huhuhu..Untuk rumah...

Daaaaaaaaaaaaannnnnn.. Paling Mummy suka dan heaaaaaaaaarrrrtttt sangat2.....
Samsonite lagi.................
Luggage baruuuuuuuuuuuuuuuuuu!!! Sangat smart ek kalau nak bawak gi outstation... Kehlassssssssssssss Daddy.. Sangat memahami bininya yang asyik outstation ni....

Suka sangat luggage baru ni............ Sangat smart dan sangat Mummy!!!

Ihiksss..

Tenkiu sayang...... Kami suka semua yang Daddy beli.. :)

8 ulasan:

MrsSLuRp berkata...

wahhhhh mcmgini punya banyak dd beli harus le mummy senyum happy kan..untung ko nokkss..
laki jauh di mata tp dekat dihati kan ;p
ps : beli satu fm bleh?? sbb cnfirm neg situ aku xkan pernah pegi..hihi

Marsha~ berkata...

nak beli ke??? tunggulah bob balik nanti aku tanye dia boleh ke nak jual ek.. lagipun aku tatau berapa harga dia beli..

Aida berkata...

mana yg dah belambak ada kat umah tu, sedekah lah kat i ni .. hehehe .. i terima je ...

sw33tdarling.com berkata...

borong jangan tak borong... heeeee

shu berkata...

best dpt adiah!! hehe

Ummi berkata...

dia pos dari sana ke?belanja pos jek dh berape agaknye ek..luggage je dh berape kilo?

Sayang.Ibu berkata...

waaaaaa syok syokkk... bg laa sebijik FM.. *tetiba mintakkk* wakakkaaaaa

littlehumblelynn berkata...

marsha..

pandai hubby pilih barang utk ko & anak2!!