Selasa, Disember 21, 2010

Kesinambungan entry Teka Imej I

Perggghhh.. Tak sampai sekelip mata aku publish entry Teka Imej, sudah ade pemenang uols... Memang mantap ar mata uols nieh.. Huhuhuhu...

Takpe.. Ni baru permulaan... Pasni harussss susah sket imej yang nak diteka tu ye..

So, jawapannya adelah Ariq duduk di car boot kereta adik aku..

Masa ni tgh siap2 nak balik.. Dia nangis majuk2 sebab Ayah gi tinggal dia just bawak kakak naik motor.. Tu yang dia mintak dukung tu..... Aku tak larat nak dukung dia lama2, hamik ko.. Duduklah diam2 kat dalam tu....

Macam biasa, NGANGA adelah trademark dia... :P

Entah hape dia tengok aku pun tatau....

Pipi tu baru je kena geget nyamuk.. Biasa ar kat kampung memangle banyak nyamuk.. Dah keliling rumah penuh dengan pokok besar2 kan...

Inile gambar sebenar Teka Imej tu.. Tahniah ek pada pemenang.. Cik Puan Mas, sila beri address kat saya yeee... Hehehehehe

7 ulasan:

.cik yaya. berkata...

uwaa cepat gila dpt pemenang..bg lah gambar mencabar skit kak marsha..hahahah..

Aida berkata...

jeles lah .. ada lagi tak lebihan keychain tu ??

laila berkata...

alaaa cepatnya dpt pemenang
nak join gak
huhu

norhidana berkata...

mmg trademark nganga tp comei je hehehe

Marsha~ berkata...

aida.. InsyaAllah ada sy simpan utk AIda.. bila nak balik melaka???

Aida berkata...

minggu ni saya balik melaka .. jom kita pegi wonderland park .. :)

Marsha~ berkata...

minggu ni kitaorg ni mandi sagil..... :)