Khamis, Disember 30, 2010

Jambunya Ariq niiiiii...

Cukup-cukuplah cerita pasal bola wey... Kang kembang sangat bontot players Malaysia kang.. Maklumle, melayu kan mudah lupe.... Jangan terlalu mendongak ke langit.. Selalulah berpandang di bumi nyata... Poyo jeghs..

Pas baca blog awek si Khairul Fahmi, terus takde mood nak cerita pasal bola.. Wakakakakakakaka.. Frust wey frussssssssssssssttttttttttttt!!!

Hahahahaha.. Sengal!

Tapi Khairul Fahmi tu mmg macam pelakon Korea.. Sepet, tinggi dan stylo.. Tapi bila sengihhhhhh... Failed wey failllledddddddd!

Cakap pasal gigi dan bibir... Meh nak tunjuk gigi Ariq yang dah nak masuk 8 batang tuuuu..

Bukan senang okay nak amik gambar gigi dia.. :p
Yang bawah nak tumbuh lagi dua.... Lama betul gigi dia yang bawah ni nak bertambah..
Yang atas dah ade 4... Tetiap hari aku mesti akan spot check gigi dia.. Ade terselit ayam ke tak.. Bersih tak... Makin kedepan ke tak.. Maklume, isap ninit kaaaannn... Tapi alhamdulillah.. So far so gooooooodd..

Qila pun sama.. Sebelum tido kena check gigi dia takot ade terselit makanan ke ape ke.. Nanti cepat rosak pulak..
Geram betul aku kat bibir budak ni....... Munggil... Rasa nak geget dan kemam2 je... Bertuah weeyyy sape kawen dgn Ariq ni... Nguahahahahaha...
Apsal pink ni Ariq???? Bibir kakak pun tak pink macam ni taw... Jambulah Ariq niiii..
Dia ni kalau tido, muka handsome sangat.. Kakak dia kalau tido, muka bijak aje.....

Tapi kalau dua2 baru pas kena marah, masing2 tido mesti akan buat muka kesian.. Nak2 kalau tido ternganga macam takde mak bapak je kaaaaaaaaaaaannnn.....

Hehehehehehe..

Yay yay esok cuti!!!! Shopping timeeeeeeeeeeeeeeeee.....!~

9 ulasan:

Aida berkata...

alololo .. pink kan bibir dia .. kita yg dah besar ni tak dapat nak pink cam tu ..
yayyyy .. cuti ..

far_east berkata...

ala cute nyerrr ariqq....

shu berkata...

bibir mungil...
comeL!!
lagi comel klu tgk gmbr ariq tgh nganga.;p

Elyn berkata...

adeh, cop kan ariq utk bakal baby pompuan aku leh?? muahaha

norhidana berkata...

ala2 comel je gigi dia tuh... lagi2 gigi atas nyer yg beso skit tuh...

mmg kene cek kan kak, baru lah elok je giginyer

Little BlueBird berkata...

hmmm..mesti slalu gigit mommy!!!aummmmm!!

laila berkata...

haihh kalaulah sy ni sebaya Ariq, harus sy cop akak jd mak mertua
huhuhu

Lady of Leisure berkata...

pink and sexy lips gitu hihi

LIP (^_^) berkata...

check gigi anak time dia tdo??bagus sgt idea ni..kena dilaksanakan nih...