Rabu, Disember 15, 2010

Hok alor..

Harini tak update blog ek??? Perghhh.. Tak perasan lah pulak...

Lunch hour tadi sibuk tgk movie Lagenda Budak Setan. Hahahahaha.. Terjebak pulak kan... Boring punye pasal.. Layan gak cerita ni ek sebab Lisa Surihani sangat cute dan si Farid Kamil tu ade beberapa shots nampak dia sangat handsome.. Wuuuuuuuuhuuuuuuu...

Tadi pagi aku gi klinik... Amik jab MMR utk Ariq... Nasib baik dia nangis kejap je.. Tapi yang tak tahan tu, dia tanak berdukung.. Nak lepas bebas jalan sana sini.. Geram taw.. Sume baby kat situ dia nak raba..

Qila macam biasa.. Behaved dan becok tak benti2 bercakap... Masa aku masuk bilik rawatan untuk jab Ariq, dia gi amik questionare form yg nurse suruh aku isi then dia telah tick kesemua box pasal pengambilan dadah, arak & merokok kat page dua questionare tu boleh??! Siap ade tambahn lukisan2 kecil kat form tuh.. Suka ati dia je nak naye aku...

Malas aku nak padam.. Dan malas nak isi lain.. Aku hantar je yang itu.. Lantak kau le nurse... :P

Ariq punye berat agak tak memberangsangkan.. Yele, sejak kuar hospital dia kureng selera nak makan.. Memang sooo not him lah sebab dia sebelum ni mmg jenis makan ape je yang ada depan mata..

Qila lak naik mengembang mcm biasa.. 14.7kg dah... Tinggi tak amik lak...

Qila mengaruk sejak semalam ajak balik rumah Klebang... Dia dah lama tak tengok VCD Bintang2 dia tu... Dan kat umah Mama mana ade toys melambak mcm umah Klebang kan... Tengokle petang ni atau esok aku balik le sana.. Biase ar balik keje selalu dah lewat sangat.. Dah malas nak packing barang2 utk balik Klebang.. :( Lama btol aku tinggalkan umah tu......

Harini dah 15 December.. Cepatlah masa berlalu.... Cepatlah Januari... Tak sabar nak jumpa Bi...... Walaupun dia sign on tak sampai pun 5 bulan tapi kali ni rasa lama betul.... Haihhhh..... Yelah kot sebelum ni Bi kat Korea senang sangat nak contact atau ape pun kan... Kali ni mmg rasa lama sungguh dia belayar....

Ohye ek.. Lama pulak tak update entry Dan Inilah Kisahnye untuk Episode 2 ek.... Hermmmm...

Nantile kalau mood datang.. Skrg ni mood tgh nak layan movieeeeeeeeeeeee je kaedahnye....

Dan mood merancang business pertama aku tu.. Hurrrmmm....

OK lah dude.. Bye!~

6 ulasan:

far_east berkata...

confirm nurse tue bengang nyerrr tgk form dierr jadik macam tue...hehe

Lelord berkata...

wah qila lg berat dari dak kenit aku beb

Elyn berkata...

hiks igt ko pi shopping smp lupe updet blog!!

Lady of Leisure berkata...

i dah beli dvd lagenda budak setan tapi tak tertengok lagi, best ek?

enyheartsdiamond berkata...

hubby pergi belayar ye sis? :')

Little BlueBird berkata...

bisnes ape tu..macam best jer...