Isnin, Disember 20, 2010

Herm..

Baru balik dari Putrajaya.. Meeting..

Segala check list kat bawah tu, aku buat satu je iaitu meneman Qila ke playschool dia..

Yang lain tu, ke lautttttttttttttt......

Sebabnya, hari sabtu tu kan, tengahari dah cabut balik kampung.. Gi kenduri kahwin.. Malam tadi baru balik sini.. Wakakakakakaka...

Masa isi minyak semalam jumpa Kak Lin, Liana dengan Aqeel cumel tgh isi minyak gak.. Heheheheheh.. Tak sempat cakap ape pun sebab masing2 kelam kabut isi minyak..

This week makin sibuk sebab tgh bz shopping barang2 hadiah Christmas kawan2... Weekend ni dah Christmas..

Harap2 dapat beli semua hadiah dari KK Home Deco..

Ade sesape jadi membership?? Buleh pinjam no keahlian anda?? Skrg member sales wooooo... Gila babun sampai 80%...

OK lah... Will update pasal 2 budak bertuah tu soon..

Daaaaaaaaaaa......

7 ulasan:

far_east berkata...

kak Marsha...
prezen dari mu dah sampai...cumil sangat2..
tenkiu yer kak...

(p/s : mmg panjang betul ekk nama akak hehehe...)

chugie berkata...

tulah.. KK home deco mart tengah sale kan???

gee ryder berkata...

mmg terserempak dgn liana kat stesen minyak ke?

Elin berkata...

betul2..kk home deco tgh sale skrg. Ari tu pegi cari table runner jer...sales girl ckp..kenapa tak pki kad saya tadi..haishh kenapa tak ckp boleh pinjam..huhuhu..klu tak dpt diskaun lg byk. Dtg la KK home Deco Nilai 3 ni..

Marsha~ berkata...

Gee... ni liana muar.. anak dia pun aqeel gak.. heuheuheuheu

Marsha~ berkata...

ooppss... faiz.. hadiah kecik jeee.. :)

Aida berkata...

cuti sek je org kawin kan .. pastu berebut plak dewan .. semer tu isu kan .. hehehehe