Selasa, Disember 21, 2010

Dua budak masam

Agak lama tak balik rumah sendiri.. So last Friday, barule anak2 aku merasa makan tido main kat rumah sendiri....

Pepagi buta dah bising nak tengok VCD Bintang-bintang dia tu... Kalau tak bagi kang, sorang menjerit, sorang menonggeng....

Ni pagi sabtu yang damai....
Tak heran pun muka kena cahaya matahari.. Janji aku dapat tengok TV...
Mat nganga ni.. Macamle tak pernah tgk VCD ni... Menganga tu macam heran nau le kaedahnye... Padehal hari2 mengadap benda alah ni...Hahahah.. Muka bengang.. Pehal mak aku ni tebiat ambik gambar aku pepagi buta ni???????? Takde keje lain ka?
Muka serius mcm tengah tgk ceramah agama...
Penat duduk, dia meniarap le pulak....
Ni satu lagi, pantang tengok Mummy on camera, mesti nak posing..
3 beranak yang masih blom mandi....... Pasal ni le kami terlambat sket ke Playschool Qila...
Serius aku dah muak dah nak tengok VCD ni..... Haih... Bila lah diorg nak bosan ek... Agaknye kalau VCD ni rusak, mamfus nak carik ganti.......

Kat school skrg dah start belajar menulis... Sooooo cute bebudak tu masing2 excited nak menulis kat white board tu..
Balik school Mummy banje makan.. Banyak btol Qila makan masa ni... Lama rak makan nasik ayam kot.. Eh eh.. Mummy try pakai shawl crumple.. Saje ubah angin...
Melepas gian kat playground jap.. Ni puas dia merayu dan guna macam2 taktik nak main kat sini... Haihhhhh....
Petang tu terus shoot balik Muar.....

Ade wedding lor.....

Macam biasa, click SINI ye.. Tenkiu..

5 ulasan:

HaninFarshid berkata...

masam-masam pun tetap maintain cute :)

Little BlueBird berkata...

Muka dia
macam nak bgtau "Lantaklah!!" yg penting hati gembira....hihihihi..

norhidana berkata...

heheheh alahai mmg masam... sungguh2 menengok vcd sorang2 ek...

shu berkata...

2 budak masam yg COMEL!!
kiut laa Qila yg buat muke seriuss..
;p

Aida berkata...

masam tp tetap nak gomol kan .. :)