Ahad, Disember 26, 2010

Blueberry Cheese Tart (Sticky mode for 48hrs)


BLUEBERRY CHESEE TART
Saiz : S = RM0.70/piece
Original Cheese

Bukan aku yang jual uols, tapi member office aku...

Meh nak promote bukanle nak membodek ke hape tapi memang TERBAIK sedapnye hingga menjilat tapak tangan!

Aku dah rasa dan tanpa fikir panjang terus mengorder..

Rasa cheese nya sangat rich gitu...

Tart Shellnya (mangkok tempat letak isi tu ape kebenda namanye ek) Sangat lembut.. Tak rangup tapi tak rapuh.. Memang perfectly baked..

Sedap uolssss.. Rugi tak try untuk minom2 petang, birthday parties, anniversaries, kenduri kendara dan yang sewaktu dengannya...

BERMINAT??

Meh terjah tuan punye blog itu di sini :-


Juga facebooknya di sini :-


Korang tak akan menyesal.....

Spread the new uols...... Muachs!

5 ulasan:

chugie berkata...

emm cedapnye kak! nakkkkk 1!

LiAnA berkata...

ko saje jekan.. bg teliurrr... adoiii maya kalau ko kat kl dh lama ku order...

wawa berkata...

aduh terliur ni marsha

Aida berkata...

warhhhhh ... peberet ni ... harus ku order .. wakakaka

ayah,ummi, farish berkata...

nyahhhh...tima kasih...ko lah kawan aku dunia & akhirat..
cayang ko....aku belanja ko cheese tart....