Sabtu, Disember 25, 2010

Balik kampung adelah best

Ni last weekend... Keje aku kat kampung makan-tido-makan-tgk tv-kuar jenjalan-tido... Memang best.. Gila ko tak best kan?? Hehehehehe...

Ariq dan Qila haruslah terlebih happy sampai tak tido siang... Ariq jalannnnn aje non stop okay... Sebelum ni balik kampung dia belum reti nak jalan.. So kali ni memang all out.. Rumah kampung kan luas..

Masa kat kampung ni le dia buat aksi peguin yang aku tak sempat nak rakam... Heheheh..
Masa kat kampung sempat gi booth baitulmal kat K-Mart Tg Agas tengok2 shawl kedut.. Dapat beli sepasang je... Masa ni lah anak2 aku pow mainan.. Suka diorg main mainan ala2 playground ni. Siap ade dua patung kecik.. Hehehe..
Qila tu memang.. Kalau toys baru dia punye obsess tu semacam sket.. Pastu bosan dah... Kat kampung memalam sangat sejuk uols... Beku kaki tangan....
Ko tengok... Sikit punye susah nak amik gambar dengan dia.. Suruh duduk diam sekejap pun dia tamau...
Kakak jugak yang sporting walau mata tetap pandang TV..
Ko tengok....... Dia struggle nak lepaskan diri dari aku... Bertuah btol..
Dengan Kak Shameera ndak pulak dia.. Hermm... Makin lama muka dah kureng handsome.. Timbul sudah muka nakal senakalnya itu... :P

Bila lah Daddy nak sampai Malaysia ni...... Makin lama nak balik makin lambat pulak masa berjalan dan makin lembab pulak le Melati 3 tu nak bergerak balik... Hai.. Semoga weather lak le teruk sangat sekarang ni.... :(

This weekend ade banyak aktiviti.. Christmas party dan perkelahan family.. Hopefully semuanya berjalan lancar...

Buat uols... Selamat bercuti!~

2 ulasan:

maya amir berkata...

mesti tak sabar qila & ariq tunggu papa derang..papaku pulang dari kota...papaku belikan kereta..lalalala...

LIP (^_^) berkata...

kuantan kg sape marsha?