Khamis, November 18, 2010

Video berhantu

Setiap kali bebudak ni tengok video ni...... Diorang akan freeze... Entah hape yang best sangat aku pun tatau.. Memang pastu kau boleh duduk baring dgn aman le kan.. TETAPI, kalau nasib kau tak baik, kau kenalah mengadap benda ni dari pagi sampai le petang.... Ade masa diorg ni tengok sampai tak bagi nak tukar ke channel lain okayyy.. Merasalah kau mabuk VCD sampai rasa nak muntah dan sangat trauma ok bila telinga dok terngiang2 kan lagu2 tu semua.. Nguhahahaha..

Serius wey.. Kalau nak bagi bebudak ni diam.. Kau pasangle VCD lagu ni.. Memangggggg terbaik ar dia punye freeze.. Memang berhantu betul...

Hahahahahaha...
video
Macam biasa, si kakak duduk atas sofa, adik dok nganga kat bawah macam anak tiri....... Aku suruh baring dia tanak.. Haih.....

Berbaloi wey labur RM12 beli VCD ni.. DVD magic english Daddy dia beli beribu2 pun takleh nak lawan ok.. :P

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

vcd lagu per tu.. setia tul diorg tgk... nak2 yg adik tu... comel jer dia... anak sy pun camtu, kalau tgk iklan...
-camelia-

maya amir berkata...

marsha..anak i plak yg nganga tgk 2 beradik neh.. sebok die nak tau tu vcd ape? hehehe...

Aida berkata...

kelakar je tengok 2 beradik .. bersungguh kan dia tengok !