Isnin, November 01, 2010

TV punye pasal...

Baru tgk bebudak nyanyi joget2..

Belum lagi dia tengok ultraman banyak versi tu..... Haaaiihhhh..
Agaknye, esok2 kalau dah umur 2 3 tahun, mcm ni lah gaya Ariq tgk Ultraman atau tgk Ben 10 dan mcm2 lagi cartoon budak laki yg aku tak kenal...... Huh!
Dengan tak mandinyeee.. Keras je tak gerak2...
Kakak kalau tgk TV mesti duduk kat sofa ni...Memang style macam Mummy.. Mummy tak suka duduk bawah.. Diva le katakan.........
Masa ni lah aku curik masa update blog... Nguehehehehehehe...
Dah bosan baring, dia tukar posisi lak...
Aik?? Kakak lak take over.. Dah sah dah ngantok le tu... :P
Lama aku tak shoot aksi Ariq gelak2.. Dia ni kalau gelak sgt cheeky.. Terjongket2 hidung dan nampak sume gigi.... Gelak yang Daddy dia belum pernah nampak..... :(

Ko tengokle Qila tu....... Lekit! Dia dok jadik bibik kat umah tu ok... :P


5 ulasan:

maya amir berkata...

sonot terbongkang dpn tv 2 beradik nih..heheh..lame2 mata pun ngantuk...;D

sw33tdarling.com berkata...

hahaha.. anak2 aku pun tgk tv gigih...! tp skang dah pandai ikut joget sama2, aku beli CD sesame street tu, mmg bagus

Ana berkata...

bestnya Qila n Qriq khusyuk tgk tv gitu..kalau auni tv yg tgk dia..bkn dia yg tgk..tensi betul..beriya mintak bukak cd..dah tue dok 5min pas tue dia pi main benda lain lakk..adoiii..

Lady of Leisure berkata...

wahahah santainya dua beradik comel ni hehehe..

oneyani berkata...

sweetnye ariq senyum..bila gelak terjungkit2 bahu die..so comel

qila lak jadi bibik high class sbb pakai gaun...hihi