Rabu, November 24, 2010

Takboleh letak gambar lg di blog..

Takde idea..

Tapi tetap nak update blog sebab rasa macam bersalah kat blog ni kalau satu hari tak update blog..

Ohye, limit 1g untuk aku upload gambar di blog ni dah over... Kalau nak tambah kena bayar at least 20USD per year... Hek eleh....... Nampak sangat blog aku ni penuh dgn gambar...

So, nak beli ke tanak storage tu ek?? Korang  ade ke yang dah over limit?? Ke aku sorang je?? Dan, ohye, sape tahu pasal picasa web album tu ek?? Sejak style baru untuk upload gambar kat blog ni, korang perasan tak ade button pilih gambar dr picasa web album... Gambar2 dari album tu kalau delete jadi apa ek??? Aku try delete, tapi dia terus warning, nanti gambar tu akan hilang dalam blog kita.. Tapi aku rasa ade banyak gambar yg aku tak pernah upload kat dalam blog tapi ade kat dalam album tu.. Beratus2 lak tu... Mana datang eh gamabr2 tu??? Musykil sungguh! Dari facebook ke dari fotopages??? Pelik woooo..

So, korang explain sket kat aku yang tgh blur ni........

6 ulasan:

Fieza79 berkata...

sy penah jd baru2 ni...lau sudi tgk sini...

http://fieza79.blogspot.com/2010/11/nak-share-sket-ni.html

tk phm leh tanya ehh...

Ummi berkata...

aisehhh..bule jadi gitu ke?ade limit rupenye eh?aduyaiii

Marsha~ berkata...

thanx fieza..segala masalah sudah selesai skrg.. heheh

laila berkata...

oh ade limit ek?
xtau lak sbb uplod kt tmpt lain

-aNida OtHmaN- berkata...

limit erk sis....fuhhh tatau laa plak..

tapi kalO masuk n3 br tak masuk pic skali mcm tak besh kann...

picasa web album tuh memang Link ngan bloq kita rasanyaaa

Marsha~ berkata...

limit 1g je.. nampak sgt sy hari2 letak gambau sampai habis limit.. tp dah settle dah dgn bantuan Fieza.. hehehe