Rabu, November 17, 2010

Sambil menunggu time nak bagi anak2 ubat...

Memang bercinta siot nak bagi anak2 minum ubat time diorg tgh nyenyak tido.. Kalau masing2 senang nak telan ubat tu takpe gak... Ni tak... Sorang tu macam ahli sumo.. Sorang tu pulak macam penyanyi rock... Haiyoooo...

Aku mmg takde idea nak menaip blog kalau kepala tgh ngantok ni... Tapi nak jugak mengomel kat sini.. Terfikir tentang kisah chenta aku dan Bi tu lagi...

Rasa macam membuka pekong didada lak kan bila aku reveal semua kisah2 lama tu.... Tu baru separuh tu... Ade banyak lagi benda terjadi sebelum kisah tu berakhir.. Huhuhu..

Dan tetiba aku dapat tahu, ramai pulak org2 yang aku kenal turut baca blog aku ni then mintak aku sambung cecepat... Kawan2 jauh aku tak kisah tapi bila ramai kawan2 satu tpt keje yang baca, adoyaaaiiii.. Malu siot! Satu Durian Tunggal ni tahu ke blog aku????!

MALU okay...

Gila ko.... Kang jumpa kat post guard kang, tersengih2 je pak guard tu mandang aku..... (Hahaha.. Konon2 pak guard pon baca blog aku laa...) Rasa macam eh... Tak selesa wey.. Aku mmg tak selesa kalau org2 yang aku tak berapa close atau kenal, tapi boleh jumpa selalu kat office ni dan dia pulak baca blog aku setiap hari...... Rasa macam herk... Susah nak cakap... Paling banyak rasa adelah seganlah.. MALU!

Menyesal plak start tulis pasal benda tu... Rasa macam herrmmm... Pecah banyak rahsia wooo..

So pesan aku... Tolonglaaaahhh jangan bagitau aku face to face korang baca blog aku terutama warga Durian Tunggal ni wey... Tolonglah buat2 tatau je.. Aku malu nyah.. Kalau aku malu nanti, aku jadi tak ikhlas menulis... Yele, sebab nak cover malu.... :P

Satu lagi, amboooiii korang..... Bukan main ye suruh aku update laju2 ek.. Relax lah weyyyy... Kena amik masa gak wey nak susun ayat.. Nak mengingatnye lagi... Sampaikan aku skrg rasa mcm lain tau... Rasa macam aku terpaksa balik ke zaman dulu.. Zaman lampau semata2 nak ingatkan balik feel tu... Gila ko... 15 tahun okay.... :P

Ingat senang ke nak ingat balik every single details.. Huhuhu.. Benda tu berlaku bulan berapa, tahun ape.. Benda ni berlaku kat mana, dengan siapa... Haaaa.... Nak match dengan gambar sekali.. Nak selongkar gambar lagiiii... Perggghhh!

Dah tu, kira ok le setiap episode aku taip sket punye panjang.. Kalau aku taip sebaris dua je, harus sampai ganyutlah korang nak tunggu cite tu habis.. Wakakakakaka...

Ape2 pun uols.... Thanx ar sebab bagi support utk aku menulis kat sini.. Aku mmg suka bercakap dan menulis... Dulu aku tak tahu yang aku ni boleh memindahkan perasaan dan emosi ke dalam bentuk penulisan dengan agak baik... Lepas kucing kesayangan aku meninggal beberapa tahun dulu, aku ada menulis sesuatu untuk dia yg sangat panjang kat fotopages.. Dari situ sesorang telah menyedarkan aku yang aku boleh menulis dengan baik..

Zamdee! Ye.. Orang itu adelah kamu.. :P

Tapi kan, tanpa korang readers setia aku, siapalah aku ni... Aku mengomel ni bukanle aku tak suka... Tapi aku MALU...

Dan menulis adelah terapi untuk aku sebabnye aku kekurangan telinga untuk berkongsi cerita... Telinga itu sekarang baru passing Yemen sehari dua ni.... Tak sabar nak geget2 telinga tu bila kami bertemu 29 November nanti.. Tepat jatuh pada hari Ulangtahun Percintaan Kami yang ke 15 tahun okay.... Yay!

Kesimpulannye...... Korang tunggu lah sebulan dua lagi baru aku nak sambung menulis part 8 ye...

Nguahahahahahahahahahahahahaha..

Saje kasi korang nyampah ngan aku.... Hangin tak??? Rasa nak jentik2 tak???

Lalalalalalalalalalalalala.......

6 ulasan:

gee ryder berkata...

ko buat novel terus jela nyah bole?? pastu bg aku test baca dulu hehehe

Marsha~ berkata...

dulu aku banyak gila buat novel ala2 ahadiat akasyah.. yele dulu masa sekolah mmg minat gila dgn dia.. semua novel aku tak pernah habis... wakakakakakaka.. aku tatau mcm mana nak kasi habis itu cerita.. hehehe.. semua dlm PC lama yang dah kaput entah kemana..

maya amir berkata...

ohhww tidaakkk..sebulan 2..kuar janggut ni nyah..heheh

littlehumblelynn berkata...

amboikhhhhhhh lambatnya..tp xper kasi can kat marsha..hehehe

Lelord berkata...

ekekekek malu eksatu durian tunggal tau..dah tu aku dok sblh umah ko ni ape cerrrr

Aida berkata...

alerrr .. takpe .. kita org senyap je kalau jumpa awak .. takde nya kepohciiii .. sumpah !! hahaha