Selasa, November 02, 2010

Main layang2 yang berat

Dah lamaaaaaaaaaaaa dah Qila merengek mintak aku belikan layang2.. So smlm masa singgah Mydin, aku gi beli satu layang2 untuk dia... Bukan mainnnnnnnnnnnn happy.... Suka sangat dia... Terus hilang demam dia.. :)

Mahunye tak, lari sana sini.. Bila nampak layang2 tu terbang naik, terus dia jerit excited... Terkejut layang2 tu terus terjatuh balik.. Hehehehe..
Layang2 ni murah je.. RM4.90.. Angin terlalu kuat dan tak sekata.. Susah nak terbang.. Tunggu Daddy balik ye sayang, kita beli yang OK sket then ajak Daddy main tepi pantai....... Harap2 Daddy balik next month.... Aminnnn....
Dia demam tetiba semalam... Tatau nape..... Tu yang terbaring tu layang2 Kak Fatin.... :)
Skrg musim angin kuat..... Kalau pakai skirt pendek ni harussssssssssss boleh nampak spender.. Hahaha.. Pepetang bawak anak2 lepak luar best le.. Tapi angin kuat sangat mcm ni takotle puloks... Takut ade benda terbang.. Aku ni suka membayangkan macam2... :P
Sudahnye dia seret je layang2 dia.. Dah penat berlari.. Dengan aku2 gi excited berlari nak terbangkan layang2 tu.. Dak Jai jiran sebelah umah aku pun sama.... Nasib baik anak2 tak tercicir.. Hahahahaha..
Ariq tengokkkkkkkkkkk je akak2 dia main layang2 dan main basikal.... Sabar ye sayang.. Sikit lagi Ariq dan buleh main sama...
Qila kan dah terer kayuh basikal.. Dia bawak Humairah pusing2.. Suka betul si Humairah... Siap tanak turun ok... Tapi aku tau Qila penat... Hahahahaha.. Sampai dia mogok tanak kayuh sbb lenguh.. Humairah lak tanak turun sbb tak puas lagi.. Hehehe.. Yele, selama ni naik sorang bukan main laju dia bawak sbb ringan.. Hehehehe...

Happy sangat aku tgk anak2 aku happy.... Setiap hari aku cuba buat sesuatu agar dia happy....

Cepatleeeeeeeee end of November......... Tak sabar nak jumpa Bi.....

8 ulasan:

Lelord berkata...

ekekeeke dah bolih toncet rambut humaira...
x sabonya nak balik...wei aku balik nanti ko wat open hausss ek

Lady of Leisure berkata...

cantiknya layang2 butterfly.. skrg ni angin kuat just about time la nak main layang2 kan..

iBu ZulFaQar RayYaN berkata...

cumelllllllll ariq.........

maya amir berkata...

best dpt main layang2.. weehooo...:)

gee ryder berkata...

aah la perut qila buncit hehe..patutla bi suh control berat qila yer :)

cntik ar layang² tu

gee ryder berkata...

aah la perut qila buncit hehe..patutla bi suh control berat qila yer :)

cntik ar layang² tu

littlehumblelynn berkata...

marsha

anak aku si ain ada gak mintak belikan layang2..aku bgtau ko nak main kat mana ain..ini umah kondo bukan ada tanah..dia kata kita main kat balkoni udah..adoikkh!!

shu berkata...

bestnyer main layang2!