Rabu, November 03, 2010

Macam2 hal daaa..

Ni dua tiga hari lepas kot.......

Qila merengek2 mintak aku kuarkan baby cot ni letak kat hall.... Memula aku bohlayan lah... Tapi merengek tak benti2... Haih!!!
Last2, hamik kooo.. Kat tetengah pintu tu aku letakkan... Dia adik ape lagi.. Pom pom boy setia... Siap posing lak tu kan????? Eh, tetiba camera aku ade dalam cot tu????
Dia ni kadang2 takleh tgk aku berjalan2 sangat dalam umah ni.. Mulale dia mintak dukung...... Cubit kang... Dia nak aku duduk je ngadap dia taw..
Ooowww.. Rupa2nye merengek nak masuk dalam tu jugak.. Haih... Anakkkk anaaakkkk
Qila suka sangat buat adik dia mcm tu... Dia mesti akan hempap adik dia at last.. Dulu Ariq nangis gak sbb lemas dan sakit.. Tapi skrg dia dah lali dah.. Hahahahaha...
Tataule lagi 2 3 bulan pas Ariq dah jalan nanti...... Macam manelah keadaan aku dan rumah pada masa tu ek??????

Herrrrrrrrrrrrmmmmm....

4 ulasan:

shu berkata...

haha... comei tul 2-2 org budak nih.. makin kurus cikeding laa mummy dia melayan karenah anak2...;p

chugie berkata...

gembira betul bila dua2 dak comel ni dapat main dalam tu ye..

Elyn berkata...

bulat gak mata ariq ni!!

Aida berkata...

time ni lah best tengok dorang main .. dan time ni lah adik akan perati je apa kakak dia buat .. pastu dia pun nak sama buat ..