Isnin, November 15, 2010

Kesinambungan peristiwa gentel bulu mata.. Hehe

Haritu sape ek request nak tengok video Ariq gentel bulu mata dia.. Heuheuheuheu.. Nah... Tengok ni...

Masa ni dalam kereta otw nak ke mana ek, ke klinik kot... Ariq dah ngantok.... Aku shoot ni masa aku tgh drive.... Tu yang gegar2 sket tu.. Hehehehe...
video
Rasa2nya bila dia dah besar nanti, bila dia tengok ni dia malu tak?? Hehehehehe...

4 ulasan:

LIP (^_^) berkata...

only if gf dia ngk je dia malu..hikhik..

Elin berkata...

ala...cute ah...da la tgn debob...geram.

ummu luqman berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
ummu luqman berkata...

mak luqman ni ha yg request nk tgk video. dah ngantok sgt tu tapi ditahan2 matanya tu ye.. sgt berhati2 supaya jari halusnya tak cucuk mata.. comey... :D