Indahnye berada di rumah semula..

Walaupun masih sesemput.. Ariq sangat happy bila jejak je kaki kat rumah.. Dari start sampai je umah, hingga ke lewat petang baru dia nak tido.. Mainnnnnnnnnnnnn je dia mmg lepas gian lah..
Kakak dia pun sama.. Takleh nak tido sebab asyik bergumpal dgn adik.. Bila dah ngantuk sangat masing2 ngamuk puloks.. Ariq sangat manja dengan kakak dia.. Asyikkkkkkkkkkkkkk menebeng.. Rindu kot.. Kat hospital tuhari tak dapat nak bergelut mcm ni..
Ape-ape pun.. Semoga terus sihat ye sayang.... Mummy sayang kalin banyak2.. Senakal manapun kalian, suka buli Mummy.. Mummy tetap sayang kalian lebih dari nyawa Mummy ni.............

MuaccchhS!

Ulasan

Aida berkata…
nampak rapat mereka berdua kan .. lebih indah kalau dapat tengok dorang bergumpal sekali dgn daddy .. haishhh ..

Catatan popular daripada blog ini

Betapa puakanya M-Suites Hotel itu

Short getaway bersama whole family..

Petua mendapat kepala yang bulat...