Selasa, November 23, 2010

I dah boleh balik u olssssss....

Morning uolsss.. I ade cerita best nak story.. Tadi pas Dr. Jessica datang check I punye lung, terus dia kata ok.. Dah boleh balik harini... I terus sorak ombak uolsssssssss.... I terus peluk Mummy I... Woah gitu...
Ni mesti sebab berkat Mummy bawak I gi shopping semalam.... Mummy I upah baju untuk I kat BO.. Nguehehehehe.. Syyyyhhhhh!! Uols jangan bagitau nenek I tau... Harussssss kena cubit nanti... Nenek I tatau.. Lalalalalalalala.... 
I pun dah bosan duduk ward ni uols.. Boring! Sini takde aweks uols.. Kiri kanan jantan.. I tak taste nak cuci mata uols..... Agaknye musim ni, musim jantan2 masuk ward kott..
So, gud bye to all nurses yang anak2 dara jeghs, yang melayan karenah I selama 5 hari ni ye.. I tau I takot makan ubat.. Bukannye ape.. Saje nak suruh uols peluk2 I dan pujuk2 I.... Best gituh.. Lalalalalalala..

Okays, buat yang mendoakan kesihatan I... Terima kasih bebanyak uols... I love u muchy muchy lah!~

Daaaaaaaaaaaa.....

9 ulasan:

Mama Qiestina berkata...

alhamdulillah ayiq dah cehat yeee :)
glad to hear that.

biasalah budak nak bijak besar kan.qies pon sama selalu jez demam.

nanti bole celebrate bufday ariq eh.
:DD

Elyn berkata...

alhamdulillah....

Aida berkata...

ariq ni walaupun sakit, tp muka tetap comel .. gerammm je tengok muka dia .. bila lah bley nak jumpa dia ni .. haishhh

iBu ZulFaQar RayYaN berkata...

alhamdulillah ariq dah sehat...

isya berkata...

alhamdulillah... dah sihat dah ariq..

maya amir berkata...

alhamudlillah...take care sayang!

laila berkata...

gituuuu
dpt upah harus baik kan Ariq
huhu

shu berkata...

yey!!! dh boleh balik jumpa dgn kakak.

gee ryder berkata...

aku mmg geram sungguh tgk ariq ni!!