Ahad, November 14, 2010

Dan... Dia berjalan dengan machonya......

Yayyyy!!! Satu lagi perkembangan besar Ariq Isyraf.. Dia sudah boleh berjalan dengan machonya... Walaupun asyik terduduk, no worries babe.... Itu exercise utk kuatkan lutut dia.. ;)

Yang pasti, Ariq macam kakaknye Qila.. Dapat berjalan seminggu dua sebelum ulangtahun pertamanya... Yay lagi!!~

Kalau dulu Qila praktis jalan guna troli pasar nenek dia.. Tapi Ariq, dapat idea lain... Dia tolak kerusi.. Hehehe.. Ade satu video lagi nak share tapi ade pulak mama terselit kain tersingkap sampai peha.. Takleh nak upload sini.. Ade pulok mamat2 gersang buat stok malam2 kang.. Heuehuheu..
video
Video ni diambil beberapa hari lepas.. Hari ni Ariq dah agak stabil dan lebih macho... Dia dah siap berjoget lagi.. Pasal tu aku akan update kemudian..

Lepas praktis dgn kerusi, dia tetiba dah boleh berjalan sendiri... Tapi still dalam keadaan berjaga2 lah.. Heheheh.. 
video
Okay.. Sekarang aku, Mama dan bibik kena pasang kuda2 lah..... Ariq makin hyper dan makin kuat mengusik kakak dia....... Tak serik2 kena ketuk tau.. Hehehe

9 ulasan:

Lelord berkata...

bravo

m@y berkata...

ariq tersangaaaatttttla comel!!rasa nk gigit je bontot dia!

myaishahhafiz berkata...

syabasssssssss ariq.
lepas makin kurus la marsha sb kena kejar dua org budak bijak

LiAnA berkata...

yeayyyyy... Ariq dah boleh jlan.. pasni makin kurus le mommy kejar yer... anak laki lagi pantas huhu

Aida berkata...

lepas ni marsha confirm double kurus sbb anak semer dah bley jln kan .. kena kejar lah plak .. hehehe

gee ryder berkata...

yay! sungguh pantas sekali!

Nazuha berkata...

hoyeh Ariq! hoyeh Ariq!
comelnye terkedek2 dia jalan

Elin berkata...

clever2...da boleh jln..my dotter pun jln umur 11 bln..gud boy.. :)

Ana berkata...

wahhh..cayalahh ariq..macho giler melangkah..hihihi