Khamis, November 04, 2010

Ahhhh.. What a feeling..

Hahahahaha.. Gedik gila tajuk wey....... Hencap je ketiak den dengau.. Wellll..

Mak kan baru letak playlist kat blog mak ni.. Feeling2 letak lagu jiwang mcm my baby you.. Bukannye ape u ols.. Masa bersanding dgn Bi 3 tahun lepas, ni lagu masa kitaorg berjalan dari atas stage ke meja makan.... Feeling kan?? Dengan alunan angin2 pantai fresh gitu.. Mak kan bersanding tepi pantai u olssssss.. Ko ado?? Takde u olssssss.. So janganle jelis mak nak feeling2 pengantin baru kans?? Sentap tak ngan mak??? Huehuehuehuehuehue..

Pastu mak pun letak gak lagu rapuh by opick... Ni gara2 feeling2 Chinta Chandurry lah u ols...

Ape?? Aku feeling2 nak jadik Chinta Chandurry???!!!!!!!

Chooooooooooooooyyy!!! Mak bukan feeling nak jadik kupu2 malam mcm dia tu uols... Choy taw!! Mak cuma cuma dapat rasakan perasaan Chinta yg sangat2 rindukan Ammar... Ooooowwww... Mak pun derita okays.... Sejak Ammar meninggal dunia, dunia mak gelap gelita uolsss.. Mak sengsara.. Mak jugak rindukan Ammar..... Oh my Gucci.... Rindu dengan misai dan rambut dia yg sexy tuuuuuuuuuuuuuuu.... Bibir dia... Senyuman dia.... Tali leher dia.. Leather jacket dia... Oh my Almaaa....

Hidup mak murung dah lebih seminggu ni tawwwww........... :P

Ammar.. Kompem!! Nama anak no 3 mak nanti mak nak letak Ammar.. Ammar sumthing... Ammar Iz sumthing.... Aooowwwww.. Mak nak jugak satu hari nanti, Ariq atau Ammar akan pandai karate.. Main biola..... Rambut cantik dan misai mcm Ammar si Ady Putra tueh... Nguehhehehehehehe...

Aik.. Bila puloks Ammar dalam drama tu reti nak main biola??????

Huhuhuhuhuhuhuuuuuu.....

Dah sudah! Cukup2 berangan!! Gi buat keje gi!! :p

Ooopppsss... Mak tetap takleh fokus... Nak gi shopping kat MITC ni....... Lalalalalalala...

5 ulasan:

Elyn berkata...

wakaka sengal!! aku igt aku sorang je jiwang2.... kekeke

laila berkata...

hahaha keranamu Ammar!

Lelord berkata...

hahhahahhaaa

LIP (^_^) berkata...

hehehehe...suka kat rasol iman lagik..

Aida berkata...

best gak nama ammar tu kan .. nanti kena pikir gak lah utk anak no 3 ..